De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dwergenvraagstuk Zoek de zevende dwerg. Met muis klikken of scrollen om verder te gaan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dwergenvraagstuk Zoek de zevende dwerg. Met muis klikken of scrollen om verder te gaan."— Transcript van de presentatie:

1

2 Dwergenvraagstuk Zoek de zevende dwerg. Met muis klikken of scrollen om verder te gaan.

3 Hierbij een tekening van 6 dwergen. Hierbij een tekening van 6 dwergen. (De dwerg op het schilderij telt niet mee). (De dwerg op het schilderij telt niet mee). Zoek de zevende dwerg. Zoek de zevende dwerg. Goed zoeken. Goed zoeken.

4 Klikken.

5 Kijk nog maar eens goed. Hij ligt niet onder de bank, dat zijn de ogen van de kat. Hij ligt niet onder de bank, dat zijn de ogen van de kat.

6

7 Kijk nog maar eens goed. En hij ligt ook niet op de bank En hij ligt ook niet op de bank en ook niet onder haar jurk, en ook niet onder haar jurk, dat zou hij wel willen. dat zou hij wel willen.

8

9 Nog eens kijken? Hij ligt niet onder het stof. Hij ligt niet onder het stof.

10

11 Nog steeds niet???? Jammer, maar niet te snel doorklikken. Lees de tekst nog maar eens goed. Hij is niet buiten boodschappen doen. Hij is niet buiten boodschappen doen.

12 Hierbij een tekening van 6 dwergen. Hierbij een tekening van 6 dwergen. (De dwerg op het schilderij telt niet mee). (De dwerg op het schilderij telt niet mee). Zoek de zevende dwerg. Zoek de zevende dwerg.

13

14 Een hint, hij is wel thuis en…. hij is in de keuken. hij is in de keuken. De oplossing is er bijna.

15

16 En heb je hem gevonden??? Goed zo proficiat!!!!! Goed zo proficiat!!!!! Nog niet??? Nog niet??? Een tweede hint. Een tweede hint. Hij staat aan het aanrecht. Hij staat aan het aanrecht.

17

18 Gezien?? Nee??? Ja het is die dwerg die aan het aanrecht staat. Ja het is die dwerg die aan het aanrecht staat. Hoezo?????? Hoezo?????? Die staat te zeven. Die staat te zeven. Dus dat is de zevende dwerg. Dus dat is de zevende dwerg.

19

20 Nu wel hè. Zo zie je maar weer dat je op de computer goed moet kijken je op de computer goed moet kijken en goed moet lezen. en goed moet lezen.


Download ppt "Dwergenvraagstuk Zoek de zevende dwerg. Met muis klikken of scrollen om verder te gaan."

Verwante presentaties


Ads door Google