De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan."— Transcript van de presentatie:

1 De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.

2 Stemmen Om te weten wat de kinderen bij ons op school het leukste vonden hebben gestemd. De kinderen kregen een briefje en konden stemmen wat ze op school het leukste feest vinden. We hebben daarna de stemmen geteld.

3 Hier zie je de foto`s van het stemmen.

4 De uitslag van het stemmen. Pasen heeft 16 stemmen gekregen. Kerst heeft 43 stemmen gekregen. Sinterklaas heeft 30 stemmen gekregen. Carnaval heeft 83 stemmen gekregen. Het is waarschijnlijk wel duidelijk carnaval is het populairst bij ons op school.

5 Carnaval We hebben een druk progamma op school. Maar alleen de ochtend. De middag hebben we vrij. De groepen krijgen ieder hun eigen kleur. En dus ook hun eigen programma. Je gaat ook optreden, je verzint met je klas (of een klein groepje) een optreden en dat laat je aan jou eigen groep zien. Je loopt ook in de optocht de kleuters (groep ½) mogen op de kar en de rest loopt er achteraan.

6

7 Pasen Pasen vieren wij omdat Jezus is opgestaan uit de dood. Maar iets heel anders is : we zoeken paaseieren die de ‘paashaas’ heeft verstopt. En we hebben een paas ontbijt op school, dat is dat je thuis heel weinig of helemaal niet ontbijt en dan eet je gezellig in de klas.

8 Hier zie je de foto`s

9 kerst Met kerst vieren we dat Jezus is geboren. Op school hebben we een diner, iedereen neemt wat lekkers mee en dan ga je met de hele klas eten. We gaan naar de kerk en dan ga je met je klas of een klein groepje iets doen. (bijv. dansen, zingen enz.)

10 Hier zie je de foto`s

11 Sinterklaas Met Sinterklaas komt Sinterklaas op school. Tot en met groep 4 komt sinterklaas in je klas en geeft je cadeautjes. Hoger dan groep 4 geef je surprises dan maak je iets voor een ander. Je gaat ook een optreden doen voor sinterklaas en de pieten dansen gezellig mee.

12

13 Einde!! Dit was ons antwoord.


Download ppt "De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan."

Verwante presentaties


Ads door Google