De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

VSO Kennedy school LC 2013.

Verwante presentaties


Presentatie over: "VSO Kennedy school LC 2013."— Transcript van de presentatie:

1 VSO Kennedy school LC 2013

2 Hoi, ik ben Ralitsha Jordan.
Ik ben 15 jaar en zit in klas 1a van de U.D.S.O. (Uitgebreid Doven en Slechthorend Onderwijs). Hier leer ik koken, doe ik aan landbouw, textiel, houtbewerking en huishoud, (wassen, strijken enz.) en ook I.C.T. De I.C.T. lessen vind ik leuk. Ik woon bij mijn oma en papa en ik heb 3 grote honden en 5 puppies. Mijn hobby`s zijn zwemmen, dansen, wandelen, lachen. Ik houd veel van bewegen en dansen. Ik heb niemand thuis om mee te spelen, ik ben alleen en speel met mijn puppies en honden.

3 Ik ben Faires Kobo. Ik ben 16 jaar en zit op V. S. O. Kennedyschool
Ik ben Faires Kobo. Ik ben 16 jaar en zit op V.S.O. Kennedyschool. Ik ben van Commewijne. Ik houd van computer spelletjes , voetballen en TV kijken Verder heb ik 7 honden, 6 koeien ,veel Kippen, 4 varkens , 4 schildpadden en een aap. En ik houd ook van koken.

4 Ik ben Margwen. Ik ben 15 jaar en ik woon op Donderskamp
Ik ben Margwen. Ik ben 15 jaar en ik woon op Donderskamp. Ik ga in Paramaribo naar school en wel op V.S.O.Kennedyschool . lk woon in het internaat en elk weekend ga naar mijn zus. Alleen in de vakantie ga ik naar Donderskamp, omdat het heel ver is. Ik houd van wandelen, zwemmen en lekker eten en ik vind het leuk om mee te doen met L.C. * Op de foto in de gele korte broek

5 Ik ben Natasha Sabajo. Ik ben 15 jaar en ik zit op V. S. O
Ik ben Natasha Sabajo .Ik ben 15 jaar en ik zit op V.S.O. Kennedyschool. Ik ben van Nickerie en woon in het internaat en elk weekend ga ik naar Nickerie. Ik houd van iPad,computer, basketbal. Mijn ouders hebben 6 kinderen, 2 jongens en 4 meisjes. Ik wil later werken bij de bank. Ik houd van muziek. Een zus van me woont in Nederland.

6 Ik heet Gracia Delhorst Zit op V.S.O. Kennedy school.
Ik houd van feesten en dansen, wandelen en google graag op de computer. Mijn familie is lief en ik houd van ze. Ik houd van lekker eten en de kleuren groen en wit. En ik houd ook van koken.

7 Ik heet Vanity. Ik word 15 jaar en zit op V. S. O. Kennedyschool
Ik heet Vanity. Ik word 15 jaar en zit op V.S.O. Kennedyschool . Ik houd van dansen en dans graag de dogiedans. Elke middag oefen ik samen met een paar vriendinnen de dogiedans. Verder vind ik het leuk op school. Ik zit in een leuke klas.

8 Ik heet Negefa en ik ben 14 jaar. Ik ziet op V. S. O
Ik heet Negefa en ik ben 14 jaar. Ik ziet op V.S.O. Kennedyschool en houd van dansen. Ik houd van mijn moeder en ook van mijn vader. De school vind ik leuk vooral de kooklessen. Ik houd van pingen maar doe het niet op school.

9 Ik heet Clarence en ben 14 jaar. Ik zit op V. S. O
Ik heet Clarence en ben 14 jaar. Ik zit op V.S.O. Kennedyschool - school voor doven en slechthorenden. Ik ben van het district Marowijne. Ik speel graag computerspelletjes. Op school krijg ik landbouwlessen, kooklessen, textiel en ook rekenen en taal, ICT lessen en godsdienst. Ik doe heel hard mijn best op school om later voor mezelf te kunnen zorgen.

10 Ik ben Narinder Sardjoe en ik ben 15 jaar. Ik zit op V. S. O
Ik ben Narinder Sardjoe en ik ben 15 jaar. Ik zit op V.S.O. Kennedy shool . Hier doen wij naast taal, rekenen en leervakken ook aan landbouw,houtbewerking, huishoud vakken,textiel en I.C.T. Ik woon in Paramaribo en ik houd van zwemmen,fietsen, voetbal,t.v kijken en computer spelletjes spelen. Mijn lievelingsvak is lanbouw maar koken of bskken doe ik ook graag.

11 Ik ben Igsan Karijowidjojo en zit op V. S. O
Ik ben Igsan Karijowidjojo en zit op V.S.O. Kennedyschool Ik ben van Nickerie en woon in het internaat. In het weekend ga ik naar Nickerie. Ik houd van voetballen en basketballen en computerspelletjes.

12 Wij zijn juf Marci (met bril) en juf Kathreen
Wij zijn juf Marci (met bril) en juf Kathreen. Wij vinden het leuk om te werken met kinderen met een gehoor beperking omdat het ons een goed gevoel geeft om liefde te delen met anderen en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze doelgroep.


Download ppt "VSO Kennedy school LC 2013."

Verwante presentaties


Ads door Google