De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Antwoord op vraag SOPO1-4

Verwante presentaties


Presentatie over: "Antwoord op vraag SOPO1-4"— Transcript van de presentatie:

1 Antwoord op vraag SOPO1-4
Vriend of vriendin

2 Anthony Wat is voor jou eigelijk een goede vriendin.
Een goede vriend of vriendin voor mij is iemand die goed kunt samen werken, En die altijd alle geheimen tegen elkaar verteld . Hoe heb je hem/haar leren kenen. Ik heb haar leren kennen op school. Via een klasgenootje is haar beste vriendin. Anthony Wat doe je in je vrije tijd met je vriendin. Kom bij elkaar in de pauze. Op de Nintendo Ds spellen . kletsen met haar. Met haar op msn praten Een avontuur dat ik samen met haar heb meegemaakt Ik ging bij mij vriendin spelen 1uur tot half7 Met haar thuis gespeeld . We hebben Film gekeken op de bank bij haar thuis. Het was een leuke film en met een zak chips. En met haar op de DS gespeeld. We hebben ook op de WII gespeeld. En ik heb ook bij haar gegeten. Ik heb daar kip soep gegeten En toen bracht haar ouders en haar zusjes en haar zelf mij naar huis Toen was ik thuis

3 Wij zijn Jordy en Basar Wat is een goede vriend: iemand die de dingen die ik leuk vind ook leuk vind. Een vriend moet van ons aardig zijn niet vervelend doen Wij doen in onsen vrije tijd buiten fietsen en op de playstation3 en op de computer en met een bal spelen en ik heb ook nog een anderen vriend en die gaan wij dan altijd ophalen. En playstation3 is een soort computer waar je spelletjes op kan doen wij hebben elkaar leren kennen op school we kennen elkaar al 3 jaar wij hebben samen een avontuur mee gemaakt wij waren met kamp naar de Efteling geweest en dat was leuk wand we waren in een vogelachtbaan geweest twee keer.

4 Mijn naam is Kaoutar Labriki
Een goede vriendin is voor mij iemand die ik kan vertrouwen en die goed ook bij mij past en die me kan accepteren met me handicap en die respect heeft. Mijn goede vriendin is Echica ik heb haar van de kleuterklas leren kennen we hebben samen in de klas gezeten. Wat doe je in je vrije tijd met je vriend(in)? We kletsen veel samen in de bus en in de pauze we hebben vroeger veel in de kleuter klas samen gespeeld en we hadden samen stoute dingen gedaan vroeger in de kleuterklas we vertellen als aan elkaar in de bus we zeggen geheimen aan elkaar grapjes uithalen samen. Echica en ik hebben een keer iets meegemaakt, daar ga ik nu iets over vertellen. We gingen samen ik een keer samen op schoolreisje naar de Efteling we waren nog klein toen zaten we in groep 4 en we zaten in de samen in een grote bus en toen we daar waren gingen we samen in een draaimolen en in de pandadroom geweest en samen gegeten in een restaurant en we hebben vroeger samen gewinkeld en met mij moeder en mij broer en haar moeder en haar zusje en toen hadden we samen de zelfde haarband gekocht.

5 Ravish Een goede vriend van mij is iemand waarmee ik samen kan spelen en die voor mij op komt. Je kunt ook goed samen chillen en kletsen over meisjes. Het is iemand die ik kan vertrouwen! Mijn goede vriend heet Youssef. Youssef en ik woonde tegenover elkaar in dezelfde straat. Youssef en ik voetballen graag samen voor het huis. Youssef en ik kletsen vaak over leuke meisjes. Nu ga ik iets vertellen over een avontuur wat ik graag met Youssef mee had willen maken. Op een dag zei ik tegen Youssef: We gaan kattenkwaad uithalen. Toen gingen we achter een schuur bij een huis staan. In deze schuur stonden een heleboel spullen. Samen gingen we van achter de schuur kijken naar de meisjes die langs kwamen. Ineens hadden we een probleem, één meisje zag ons en toen rende ik heel hard weg. Ik heb mij toen snel in de schuur verstopt. Youssef bleef staan, het meisje kwam naar hem toe. hij zei sorry

6 Nadieh en Tiana Een goede vriendin is voor mij iemand die lief is en leuk. Ze heet Jana Op de camping ben ik haar tegen gekomen. We gaan vaak Logeren en shoppen. Avontuur Jana ging bij mij logeren. Wij gingen allemaal leuke dingen doen. Gingen we naar de winkels zo als de zeeman, de intertoys en nog anderen winkels. Toen kwamen we thuis en we gingen eten maken Jana en Nadieh De volgende dag moest ze alweer naar huis toe.

7 Een Gedicht: Vriendschap is fijn Als je hart breekt doet het pijn.
Maar gelukkig heb je dan een vriendin En troosten heeft dan zin En dat is je vriendin.


Download ppt "Antwoord op vraag SOPO1-4"

Verwante presentaties


Ads door Google