De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

School voor kinderen met een auditieve beperking

Verwante presentaties


Presentatie over: "School voor kinderen met een auditieve beperking"— Transcript van de presentatie:

1 School voor kinderen met een auditieve beperking
Kennedy school School voor kinderen met een auditieve beperking

2 Dag alle wiki vrienden. Wij zijn blij dat onze school mee mag doen met LC. Wij zijn leerlingen van groep 5 van de Kennedy school. De kennedyschool is de enige school in Suriname voor doven en slechthorenden. Onze school bestaat uit een kleuterafdeling, een basis afdeling en een VSO afdeling (beroepsgericht onderwijs)

3 Hallo allemaal, ik ben Igsan Karijowidjojo en ben 11 jaar oud
Hallo allemaal, ik ben Igsan Karijowidjojo en ben 11 jaar oud. Ik heb 1 broer en 1 zus. Verder woon ik in het Kennedy internaat, omdat ik heel ver woon. Ik houd van fietsen en eet graag rundvlees. Verder zijn mijn lievelingskleuren blauw en rood.

4 Dag alle wiki vrienden. Ik ben Natasha Sabajo en ben 11 jaar oud
Dag alle wiki vrienden. Ik ben Natasha Sabajo en ben 11 jaar oud. Ik woon net als Igsan heel ver en woon daarom ook in het internaat. Ik heb 1 broer en 2 zussen. Ik maak graag huiswerk, lees graag (boeken met veel plaatjes). Ik eet graag vlees, vis en patat. Mijn lievelingskleuren zijn geel en groen.

5 Ik heet Narinder en ben 11 jaar oud. Ik heb 2 broers en 2 zussen
Ik heet Narinder en ben 11 jaar oud. Ik heb 2 broers en 2 zussen. Ik wandel graag in de stad en mijn lievelingsgerecht is patat. Mijn lievelingskleur is rood. Ik zit in groep 5 van de Kennedyschool

6 Ik heet Ralitza en ben 13 jaar oud
Ik heet Ralitza en ben 13 jaar oud. Ik woon in het internaat van de Kennedystichting. Mijn hobby’s zijn: Zwemmen, dansen, zingen en fietsen. Mijn lievelingskleur is rose en mijn lievelingsgerechten zijn bamie, bruine bonen en patat. Ik heb 3 broers en 2 zussen.

7 Hallo alle Wiki vrienden. Ik ben Gracia Delhorst en ben 13 jaar oud
Hallo alle Wiki vrienden. Ik ben Gracia Delhorst en ben 13 jaar oud. Ik heb 2 broers en 1 zus en woon ook in het Kennedy internaat. Elk weekend gaan de internaatskinderen naar huis. Ik zwem graag en ik houd van de kleuren geel en blauw. Ik eet graag rijst met kip.

8 Mijn naam is Vanity Perré en ben 11 jaar oud
Mijn naam is Vanity Perré en ben 11 jaar oud. Ik woon niet in het Kennedy internaat, maar thuis bij mijn lieve ma en zus. Ik wandel graag en eet het liefst patat met kip. Mijn lievelingskleur is rose.

9 Dag allemaal wij zijn Juf Marci en Juf Joan van de Kennedyschool
Dag allemaal wij zijn Juf Marci en Juf Joan van de Kennedyschool. Leuk om weer mee te doen. Wij wensen iedereen veel succes toe met learning cirkel


Download ppt "School voor kinderen met een auditieve beperking"

Verwante presentaties


Ads door Google