De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Utrecht Danst. Jaarlijks festival Organisatie door Culturele Zondagen en Vrede van Utrecht 2013 de 4 e editie Meerdere locaties in Utrecht.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Utrecht Danst. Jaarlijks festival Organisatie door Culturele Zondagen en Vrede van Utrecht 2013 de 4 e editie Meerdere locaties in Utrecht."— Transcript van de presentatie:

1 Utrecht Danst

2 Jaarlijks festival Organisatie door Culturele Zondagen en Vrede van Utrecht 2013 de 4 e editie Meerdere locaties in Utrecht

3 SWOT-analyse Sterktes Zwaktes Meerdere dansstijlen Muziek door Eet- en drink elkaar hoorbaar mogelijkheden KansenBedreigingen Veel mensen vrij Buiten dus in het weekend afhankelijk van het weer

4 Recensie Cultuurbewust Op zondag 14 april werd in Utrecht voor het vierde jaar op rij Utrecht Danst georganiseerd door Culturele Zondagen en de Vrede van Utrecht. Het leek wel voorbestemd: op de eerste echte lentedag van 2013 werd er in de hele stad gedanst door professionele dansers, maar ook door de inwoners van de stad en toevallige voorbijgangers. Er werd gedanst om 300 jaar Vrede in de stad Utrecht en stiekem ook om de zon die zich eindelijk liet zien. De dag werd geopend door verschillende dansgroepen en burgemeester Aleid Wolfsen bij het stadhuis. De burgemeester waagde zich zelf ook aan een klein dansje. Daarna spreidde het gedans zich uit over de hele stad, met als middelpunten het Domplein en de Neude. Jong en oud kon genieten van dans en meedoen aan workshops.

5


Download ppt "Utrecht Danst. Jaarlijks festival Organisatie door Culturele Zondagen en Vrede van Utrecht 2013 de 4 e editie Meerdere locaties in Utrecht."

Verwante presentaties


Ads door Google