De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De nep Kerstman Prentenboek van: Pepijn en Sven. Hoofdstukken De Kerstman gaat op weg. Joris ziet iets vliegen. De kerktoren van kerstdorp. Stoute nep.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De nep Kerstman Prentenboek van: Pepijn en Sven. Hoofdstukken De Kerstman gaat op weg. Joris ziet iets vliegen. De kerktoren van kerstdorp. Stoute nep."— Transcript van de presentatie:

1 De nep Kerstman Prentenboek van: Pepijn en Sven

2 Hoofdstukken De Kerstman gaat op weg. Joris ziet iets vliegen. De kerktoren van kerstdorp. Stoute nep Kerstman. Het einde van de nep Kerstman. Waar is de echte Kerstman?

3 De Kerstman gaat op weg De Kerstman maakte zijn spullen klaar. En hij ging op weg. Maar aan de andere kant van de wereld maakte de nep Kerstman zijn spullen klaar en ging ook op weg.

4 Joris ziet iets vliegen In de stad Kerstdorp kijkt Joris uit het raam van zijn huis, overal ziet hij lichtjes en als hij in de lucht kijkt ziet hij opeens iets vliegen, hij denkt dat het de Kerstman is. Maar stiekem weten wij lezers dat het de nep Kerstman is.

5 De kerktoren van Kerstdorp De nep Kerstman vliegt hoog over de huizen van Kerstdorp. Maar als hij even niet oplet botst hij met zijn arrenslee tegen de kerktoren aan.

6 Stoute nep Kerstman De nep Kerstman stort met zijn arrenslee naar beneden en valt op het dak van het politiebureau.

7 Het einde van de nep Kerstman De nep Kerstman werd in de gevangenis gegooid en kon dus niet meer de echte Kerstman plagen, dat was het einde van de nep Kerstman

8 Waar is de echte Kerstman? Toen de nep Kerstman in de gevangenis werd gegooid, kwam de echte Kerstman net de stad binnenvliegen, dus dat betekende dat kerstmis door kon gaan en dat de nep Kerstam de echte Kerstman niet meer kon plagen!

9 Dus Kerstmis kon weer doorgaan nu de nep Kerstman achter slot en grendel zat!

10 Het stad was heel blij dat de nep Kerstman achter slot en grendel zat, dus ze vierden Kerstmis en leefden nog lang en gelukkig.


Download ppt "De nep Kerstman Prentenboek van: Pepijn en Sven. Hoofdstukken De Kerstman gaat op weg. Joris ziet iets vliegen. De kerktoren van kerstdorp. Stoute nep."

Verwante presentaties


Ads door Google