De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Van harte welkom bij de workshop veilig een brug bouwen terwijl je er op loopt! Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Van harte welkom bij de workshop veilig een brug bouwen terwijl je er op loopt! Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement."— Transcript van de presentatie:

1

2 Van harte welkom bij de workshop veilig een brug bouwen terwijl je er op loopt! Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement

3 Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement Het zijn niet de dingen die gebeuren die verwarring brengen, maar de wijze waarop iemand er naar kijkt.

4 Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement

5 Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement Het kennen van het vertrekpunt zegt iets over: De perceptie van het moment. De perceptie hoe je in het leven staat. De perceptie op welke wijze de ander wordt ervaren. vertrekpunt

6 Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement

7 Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement Basis peilers Peilers van de basiswaarden: Positieve lichaamsbeleving. Positieve identiteitsbeleving. Sociaal participeren. Zich veilig voelen. Hechte en zorgzame relaties. Zinvolle dagbesteding. Emotioneel en psychisch evenwichtig voelen. Zekerheid en structuur in het bestaan.

8 Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement

9 Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement Er zijn drie basis behoeften om te komen tot leren. 1.Het aangaan positieve relaties. 2.Vergroten competentie, iets willen. betekenen 3.Autonoom of wel zelfstandig willen functioneren. Het loopvlak

10 Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement

11 Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement Pedagogisch gezag Pedagogisch gezag geeft houvast door: Heldere en duidelijke waarden en normen gegoten in regels. Het bieden van veiligheid en affectie. Het geven van ruimte voor eigenheid.

12 Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement

13 Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement Kwaliteit van het contact De kwaliteit van het contact wordt bepaald door 1.De sfeer waarin met elkaar wordt gesproken. 2.De kaders waarbinnen met elkaar wordt gesproken. 3.De intensiteit waarmee met elkaar wordt gesproken. 4.De tijdsduur waarin alles wordt besproken. De kwaliteit van het contact zegt laat zien op welke wijze er respect, acceptatie en tolerantie naar elkaar tot uitdrukking wordt gebracht.

14 Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement

15 Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement Doelbeleving: Gun een ieder zijn dromen om vervolgens concrete en haalbare doelen hieruit te formuleren.

16 Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement Ervaring kun je niet creëren, die moet je ondergaan.


Download ppt "Van harte welkom bij de workshop veilig een brug bouwen terwijl je er op loopt! Zzocon Zorg voor rendement Zzocon Zorg voor rendement."

Verwante presentaties


Ads door Google