De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Informatiekunde, één grote grap ?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Informatiekunde, één grote grap ?"— Transcript van de presentatie:

1 Informatiekunde, één grote grap ?
Overdragen, Flitspresentatie, Frans-Willem Hardijzer

2 Informatiekunde, één grote grap ?
Artikel: ‘Waarom informatiekunde wordt opgeheven? Geen idee!’ DUB, Wat: Studie Informatiekunde wordt opgeheven. Waarom: Nieuwe koers faculteit Bètawetenschappen. Wanneer: Laatste start bachelor aankomend collegejaar ( ). Extra informatie: Studie met meer dan gemiddeld rendement. Onderwijs kostendekkend. Afgestudeerden zijn gewild op de arbeidsmarkt.

3 “Dat [besluit] is genomen omdat wij niet in het bètaprofiel zouden passen.”
“Wij weten allemaal dat ons onderwijs goed is en dat er een schreeuwende behoefte is aan onze afgestudeerden. Wíj weten het, maar helaas weet het faculteitsbestuur het nog niet.” drs. Jeroen Fokker Onderwijsdirecteur prof. dr. Arno Siebes Departementshoofd “Aan de ene kant moet er worden bezuinigd, maar tegelijkertijd wil de faculteit focusseren in de richting van een typisch bètaprofiel. Het een heeft toch niets met het ander te maken?”

4 Informatiekunde, één grote grap.
Nuttig? Is Informatiekunde beter dan een goede combinatie-studie? Past het binnen Bèta-faculteit? Op zichzelf eigenlijk geen bèta studie. Zat alternatieven: Minor bij I’ca Informatie- en Communicatietechnologie (Bachelor, Utrecht, Geesteswet.) “Een informatiekundige is iemand die specialist is op het gebied van Informatie- en Communicatietechnologie toepassingen.” – uu.nl Bestuurs & Org. Wetenschap + minor I’ca


Download ppt "Informatiekunde, één grote grap ?"

Verwante presentaties


Ads door Google