De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Onze school staat in de Merenwijk vlak bij de Zijl. We hebben ook vlakbij onze school een gymzaal, daar turnen ook clubs. En de straat heet regenboogpad.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Onze school staat in de Merenwijk vlak bij de Zijl. We hebben ook vlakbij onze school een gymzaal, daar turnen ook clubs. En de straat heet regenboogpad."— Transcript van de presentatie:

1 Onze school staat in de Merenwijk vlak bij de Zijl. We hebben ook vlakbij onze school een gymzaal, daar turnen ook clubs. En de straat heet regenboogpad en het nummer van de school is nummer 7. Door:Astrid en Bente (groep 5) Onze school: JENAPLANSCHOOL DE DUKDALF

2 Een klein stukje van ons schoolgebouw staat de dependance van onze school. In dit gebouw zitten kinderen van de bovenbouw.

3 Dit zijn wat foto’s gemaakt van het schoolplein. Het schoolplein wordt op dit moment opgeknapt en er komen nieuwe speeltoestellen op.

4 Zo ziet ons schoolplein er nu uit.


Download ppt "Onze school staat in de Merenwijk vlak bij de Zijl. We hebben ook vlakbij onze school een gymzaal, daar turnen ook clubs. En de straat heet regenboogpad."

Verwante presentaties


Ads door Google