De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dit is een plattegrond van de merenwijk welke delen zijn er De bloemen De werven De rodes De horsten De rozen De donken De banken De wallen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dit is een plattegrond van de merenwijk welke delen zijn er De bloemen De werven De rodes De horsten De rozen De donken De banken De wallen."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Dit is een plattegrond van de merenwijk

4 welke delen zijn er De bloemen De werven De rodes De horsten De rozen De donken De banken De wallen

5 Vervolg welke delen zijn er De grassen De grassen De karpers De karpers De duinen De duinen De bessen De bessen

6 Delen van de merenwijk Wat ik met een deel van de merenwijk bedoel. De merenwijk bestaat uit kleine wijkjes (zoals ik in vorige dia’s heb neergezet. In elk deel zijn er ander soort huizen.

7 De scholen in de Merenwijk De Tweemaster * * De Dukdalf * * De Neerpaal * * Het Kompas * * De Zijlwijk * * De Merenwijkschool * * * = link site school

8 Middelbare scholen Bonavenutra college * Bonavenutra college ** Visser het hoofd * Visser het hoofd ** Da vinci * Da vinci ** Rijnlands * Rijnlands ** `Mareland * * Stedelijk gymnasium * * Wellant college * *

9 Deze presentatie is van het tweemaster paletvanleiden team. Gemaakt door Ewout


Download ppt "Dit is een plattegrond van de merenwijk welke delen zijn er De bloemen De werven De rodes De horsten De rozen De donken De banken De wallen."

Verwante presentaties


Ads door Google