De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden."— Transcript van de presentatie:

1

2 De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.

3  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden 5 groepjes van 4. Toen we een plant kregen, kregen we ook een schep. Met die schep moesten we natuurlijk een kuil graven. Daarna deden we water in de kuil. Toen we dat hadden gedaan moesten we de potjes er af halen, maar soms was het wel erg moeilijk. Bij sommige waren de planten al een beetje doorgegroeid met veel wortels. Toen de plant in de aarde stond hebben we dit goed aangestampt. Daarna ging het regenen en kregen de planten genoeg water. Hoe hebben we de planten geplant……..

4 Waarom hebben we de planten geplant???  Om dat we heel veel bomen en struiken hadden en die gingen dood. Dus kregen we andere plantjes en hebben we ze opnieuw geplant.

5 De planten  Onze plein is opgeknapt dus hebben we het geopend en toen na een week hebben we planten geplant. Toen we dat hadden gedaan toen hadden we nog best veel planten over. misschien dat we nog meer planten gaan planten bij het ander plein ( bij de kleuters ).  Jammer genoeg willen sommige groepen geen planten planten, omdat ze gras hebben en daar gaan ze dan picknicken of andere dingen doen. Maar als je meer wilt weten dan moet je naar ons website gaan ( www.dukdalf- leiden.nl ) www.dukdalf- leiden.nlwww.dukdalf- leiden.nl


Download ppt "De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden."

Verwante presentaties


Ads door Google