De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hartelijk welkom in de kerk! ‘De nacht loopt ten einde, de dag nadert al’ Tijd om op te staan! Voorganger: Ds. J.M. Oldenhuis.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hartelijk welkom in de kerk! ‘De nacht loopt ten einde, de dag nadert al’ Tijd om op te staan! Voorganger: Ds. J.M. Oldenhuis."— Transcript van de presentatie:

1 Hartelijk welkom in de kerk! ‘De nacht loopt ten einde, de dag nadert al’ Tijd om op te staan! Voorganger: Ds. J.M. Oldenhuis

2 Tijd om op te staan! Rom 13, 11-14: ‘De nacht loopt ten einde, de dag nadert al’ Tijd om op te staan! 1.De dag breekt aan 2.Begroet de dag die komt 3.Kleed je op de nieuwe dag

3 De dag breekt aan ‘U kent de huidige tijd’ – weet jij hoe laat het is? ‘De nacht loopt ten einde, de dag nadert al’ – je leeft in het morgenlicht van Gods nieuwe hemel en aarde Het eerste licht van de nieuwe dag is door Jezus al zichtbaar geworden!

4 Begroet de dag die komt ‘Het moment is gekomen om uit de slaap te ontwaken’ – als de dag begint, laat de nacht dan achter je! ‘Laten we ons ontdoen van de praktijken van de duisternis’ – niet langer gaan voor jezelf en je eigen genot Past jouw manier van leven bij de dag die komt? ??

5 Kleed je op de nieuwe dag Omkleed u met de Heer Jezus Christus! 1Tess 5: harnas van geloof, helm van de hoop Rom 13: ‘eerzaam’ leven = een leven dat past en klopt Kol 3: innig meeleven, goedheid, geduld… liefde!

6 Kleding om elke dag in 2013 mee voor de dag te komen!


Download ppt "Hartelijk welkom in de kerk! ‘De nacht loopt ten einde, de dag nadert al’ Tijd om op te staan! Voorganger: Ds. J.M. Oldenhuis."

Verwante presentaties


Ads door Google