De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Boschlogie III Molens van ‘s-Hertogenbosch In onze stad hebben in vroeger tijden op haar wallen altijd molens gestaan. Een werkgroep, ontstaan uit Boschlogie,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Boschlogie III Molens van ‘s-Hertogenbosch In onze stad hebben in vroeger tijden op haar wallen altijd molens gestaan. Een werkgroep, ontstaan uit Boschlogie,"— Transcript van de presentatie:

1 Boschlogie III Molens van ‘s-Hertogenbosch In onze stad hebben in vroeger tijden op haar wallen altijd molens gestaan. Een werkgroep, ontstaan uit Boschlogie, is thans bezig om op een der wallen weer een molen geplaatst te krijgen.

2 Boschlogie III Molens van ‘s-Hertogenbosch Inhoud module: Molens in het algemeen en diverse typen. De belangrijkste molens in onze stad. Molentoponiemen en familienamen.

3 Boschlogie III Molens van ‘s-Hertogenbosch Er zijn ook twee praktische bijeenkomsten, t.w.: Een bezoek aan de molen te Rosmalen met uitleg over de diverse werkzaamheden. Een bezoek aan een aantal molens in het Maasland, nl. Geffen, Lith en Oss.

4 Santvlietmolen omstreeks 1890 op Bastion Vught Ets van P.J. Sluijter: Overstroming in de buurt van Sluis 0. Op de voorgrond Sluis 1. Achtergrond achtkantige houten molen op Bastion St. Antonie.

5 Boschlogie III


Download ppt "Boschlogie III Molens van ‘s-Hertogenbosch In onze stad hebben in vroeger tijden op haar wallen altijd molens gestaan. Een werkgroep, ontstaan uit Boschlogie,"

Verwante presentaties


Ads door Google