De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Van Lanschot Dit bankbedrijf vindt haar oorsprong in 1737, wanneer Cornelis van Lanschot start met een klein- en groothandel in koloniale waren. In eerste.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Van Lanschot Dit bankbedrijf vindt haar oorsprong in 1737, wanneer Cornelis van Lanschot start met een klein- en groothandel in koloniale waren. In eerste."— Transcript van de presentatie:

1 van Lanschot Dit bankbedrijf vindt haar oorsprong in 1737, wanneer Cornelis van Lanschot start met een klein- en groothandel in koloniale waren. In eerste instantie in twee panden aan de Markt. Eind 19de eeuw verhuist de firma naar de huidige lokatie aan de Hoge Steenweg.

2 Boschlogie III

3 van Lanschot In deze module, die voorjaar 2007 van start gaat en slechts één bijeenkomst omvat op ‘n vrijdagmiddag, wordt u deelgenoot gemaakt in de geschiedenis van de familie, haar oorsprong en de ontwikkeling tot bankbedrijf. Tevens wordt een rondleiding door de diverse panden verzorgd. Traptoren van de voormalige pastorie van de Sint-Pieterparochie. Voorheen refugiehuis Mariënhage. Sinds 1992 in gebruik bij Van Lanschot.

4 Boschlogie III


Download ppt "Van Lanschot Dit bankbedrijf vindt haar oorsprong in 1737, wanneer Cornelis van Lanschot start met een klein- en groothandel in koloniale waren. In eerste."

Verwante presentaties


Ads door Google