De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne."— Transcript van de presentatie:

1 De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. TOOLBOX DECO-PROCEDURE 3: bespreken ‘elkaar aanspreken’

2 © mei 2013 – versie 00 Wat gaan we doen? Hoe is het gegaan met het elkaar aanspreken op het goed uitvoeren van de deco-procedure?

3 © mei 2013 – versie 00 Veiligheidsteam Hoe is het gegaan met het elkaar aanspreken op het goed uitvoeren van de deco-procedure? Wat heb je er (zelf) van geleerd? Wat spreken we af voor de toekomst?


Download ppt "De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne."

Verwante presentaties


Ads door Google