De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Regeneration De rijpe huid omvat vele facetten- wij hebben de oplossing Tijdloze schoonheid voor de veeleisende huid.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Regeneration De rijpe huid omvat vele facetten- wij hebben de oplossing Tijdloze schoonheid voor de veeleisende huid."— Transcript van de presentatie:

1 Regeneration De rijpe huid omvat vele facetten- wij hebben de oplossing Tijdloze schoonheid voor de veeleisende huid

2 Pure Delight Gentle Balm Luchtige regenerende crème voor de normale tot droge huid. Werkstoffen: * Cacaoboter * Lotusextract * Pelvetia canaliculate (bruinalg) * Vitamine * Elastine * Hyaluronzuur Hoogwaardige actieve stoffen als Vitaminen, Elastine, vochtvasthoudende factoren, Parelproteïne en Lotus extract laten de huid stralen. Waardevolle Algen extracten gaan vroegtijdige huidveroudering tegen en beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Cacaoboter zorgt voor een aangenaam gevoel van de huid. Toepassing: 's Morgens en 's avonds na de reiniging aanbrengen over het Pure Delight Luxery Elixer.

3 Pure Delight Rich Cream Volle regenerende crème voor de droge tot zeer droge huid. Werkstoffen: * Cacaoboter * Lotusextract * Pelvetia Canaliculata (Bruinalg) * Parelproteïne * Panthenol * Vitamines * Elastine Zie Pure Delight Gentle Balm, alleen dan voller. Toepassing: 's Morgens en 's avonds na de reiniging over het Pure Delight Luxery Elixer.

4 Pure Delight Luxery Elixer Moderne Anti Age verzorging voor de veeleisende huid. Werkstoffen: * Lotus extract * Macadamia olie * Jojoba olie * Pelvetia Canaliculata (Bruinalg) * Parelproteïne * Echinacin extract * Hyaluron * Pantehnol * Vitamine * Elastine Een exclusief Atlantisch Algenextract bevordert de spankracht en elasticiteit van de huid. De huid wordt soepel door cacaoboter. Lotusextract in combinatie met waardevolle Parelproteïne bereiken ongekende exquise resultaten door de vitaliserende werking. Toepassing: 's Morgens en 's avonds na de reiniging aanbrengen en aansluitende de Pure Delight Balm of Crème.

5 Caviar Performance gel Vochtigheidsgel met Kaviaarparels. Werkstof: * In parels ingekapseld Kaviaar extract. Voor de veeleisende huid ter ondersteuning van het herstellingsmechanisme en ter ondersteuning van de natuurlijke barrièrelaag van de huid. Het high tech speciaal ontwikkelde ingekapselde Kaviaar extract dient als optimale bevochtiging van de huid en verhoogt duidelijk het vermogen van de huid om werkstoffen op te nemen. Brengt de vochthuishouding in evenwicht en verhindert overmatig vochtverlies. Kan 1 tot 2 maal per week toegepast worden als masker. De gel dan rijkelijk aanbrengen en 10-15 minuten laten inwerken en eventuele restanten met een tissue afnemen. Als masker aangebracht werkt de gel stressreducerend en verfrissend. Geeft de huid nieuwe vitaliteit. Optimale verzorging tegen droogterimpels en normaliseert alle natuurlijke huidfuncties. Toepassing: Als dagelijkse verzorging na de reiniging aanbrengen en inmasseren. Voor optimaal resultaat en als extra bescherming aansluitend de Caviar Performance crème aanbrengen.

6 Caviar Performance crème Intensief verzorgende 24 uur crème met Kaviaar extract. Werkstoffen: * Kaviaar extract * Sheaboter * Sorbitol * Plantaardig Glycolipide * Ceramide Rijk aan vitamines, spoorelementen en minerale stoffen, bevordert het Kaviaar extract langdurig de stofwisseling en biologische activiteiten van de huid. Door Sorbitol wordt de werking van het Kaviaar extract nog eens extra ondersteund. Plantaardig Glycolipide verbetert de elasticiteit van de huid, met Sheaboter wordt voor een zacht en soepel gevoel van de huid gezorgd. Brengt de vochthuishouding in evenwicht en gaat overmatig vochtverlies tegen. Normaliseert alle natuurlijke huidfuncties. Toepassing: Na de reiniging aanbrengen, is ook uitstekend geschikt als basis onder de make up. Voor een optimaal resultaat wordt aanbevolen om de Caviar Performance Gel onder de crème aan te brengen.

7 Caviar Eye Performance Sterk geconcentreerde oogcrème met Kaviaar in de zuiverste vorm. Werkstoffen: * Kaviaar extract * Feedbackproteïne * Sorbitol * Glycerine * Urea * Hyaluronzuur * Vitamine A en E * Mineralen Voor de veeleisende huid rondom de ogen, als ondersteuning van het herstellingsmechanisme en ter versteviging van de natuurlijke barrièrelaag van de huid. Deze speciale crème voor de veeleisende oogpartij gooit hoge ogen. Deze zachte maar vol met werkstoffen zittende oogcrème dringt direct in de huid en laat een ontspannen en fris gevoel achter. Vochtverlies wordt direct door hyaluronzuur en Urea tegen gegaan, kleine rimpeltjes worden direct zichtbaar minder. Het sterk geconcentreerde Kaviaar extract verstevigt en repareert door zijn hoge aandeel aan minerale en enzymen de belangrijke barrièrelaag van de huid.

8 vervolg Caviar Eye Performance Tegelijkertijd wordt de stofwisseling op natuurlijke wijze bevorderd. Feedbackproteïne stimuleert de vorming van nieuw bindweefsel, de elasticiteit van de oogpartij wordt verhoogt en de huid krijgt meer spanning. De mineralen in dit geval zink wordt gebruikt als kalmering van eventueel geïrriteerde ooghoekjes. Toepassing: 's Morgens en 's avonds zacht in de oogpartij kloppen. Caviar Eye Performance is ook geschikt voor contactlensdragers. Tip: Gebruik als aanvulling de Caviar Eye Performance 1 tot 2 maal per week rondom de ogen als verfrissend oogmasker.

9 Regeneration Toepassing van de Matricol Werking Een gladde huid door een intensieve vochtdoorvoer. Kalmerende werking op een gezwollen huid. Verkoeling en kalmering van huidirritaties. Het huideigen vochtvasthou- dende vermogen wordt bevorderd en herstelt. Werkstof en drager tegelijkertijd. Voordelen Zuivere, onveranderde werkstof in een hoge concentratie. Vrij van geparfumeerde stoffen en conserveringsmiddelen. Verhoogde werking door het occlusive effect. Onbeperkt houdbaar. Bijzonder goed verdraagbaar.

10 Regeneration Werkwijze van het Matricol vliesmasker Het Caviar Performance Ampul op het gezicht, hals en decolleté aanbrengen. Hier overheen de Caviar Performance Gel rijkelijk aanbrengen. Op de vochtige huid nu het voorgeknipte vlies aanbrengen. Het Matricol past zich als een tweede huid aan. Nu het vlies bevochtigen met de Hydro Tonic. Eventuele luchtblaasjes met een spatel wegstrijken.

11 Firming Revitalizer Intensieve 24 uur crème voor de veeleisende huid. Werkstoffen: * Squalan * Reductine® * Hyaluronzuur De luchtige, maar toch zeer intensieve crème geeft de huid een aangenaam gevoel. Squalan zorgt ervoor dat de veeleisende huid weer zacht en soepel wordt. De gepatenteerde uit Haver gewonnen werkstof Reductine reduceert bij regelmatig gebruik de diepte van de rimpels met tenminste 30%. Hyaluronzuur zorgt voor voldoende vochtbinding in de huid. Als optimale voorbereiding van de huid, wordt eerst de Multi Vitamine Gel opgebracht, die een verhoogde opname van werkstoffen mogelijk maakt. De Firming Revitalizer is bijzonder geschikt als decolleté crème. Toepassing: Na de reiniging en het aanbrengen van de Multi Vitamine Gel gelijkmatig op het gezicht, hals en decolleté aanbrengen (ogen vrijlaten).

12 REGENERATION Super Rich Balm Bijzonder volle 24 uurs crème voor een extreem droge huid. Werkstoffen: * Maiskiem olie * Distel olie * Bijenwas * Avocado olie * Graan extracten * Aardnoten olie * Vitamine A en E * Vochtigheidsfactoren (Sodium PCA, Sodium Lactaten, Fructose, Urea) * Caroteen (Provitamine A) * Allantoin Deze speciaal voor de bijzonder veeleisende en droge huid ontwikkelde crème verzorgt de huid door zijn hoge percentage aan plantaardige oliën en onverzadigde vetzuren. Houdt de glad en soepel. Vitamine A en E gaan de regeneratie tegen en vangen alle vrije radicalen.

13 vervolg Super Rich Balm De verschillende vochtvasthoudende factoren beschermen de huid tegen vochtverlies. Allantoin kalmeert de huid en werkt kalmerend. Tip: Door zijn bijzonder volle samenstelling is deze crème uitstekend geschikt als massagecrème. Toepassing: 's Morgens en 's avonds op de gereinigde huid aanbrengen.

14 Anti Age Regenerations Masker Intensieve regeneratie voor de droge- en veeleisende huid. Werkstoffen: * Matrixyl® * Zoete Amandelolie * Vitamine C * Isoflavone * Ceramide Dit Anti Age Regeneration masker is een heerlijk zacht masker vol met intensieve werkstoffen ter regeneratie van de droge- en veeleisende huid. Matrixyl® bevordert de eigen collageensynthese en Vitamine C gaat de veroudering tegen. Isoflavone verstevigt de huid en Ceramide voorziet de huid van voldoende vocht. Zo zorgt deze combinatie van hoogwaardige werkstoffen met het kostbare Amandelolie in een korte tijd voor een gladde en stralende huid. De luxeuze geur prikkelt de ziel van de klant en geeft direct zichtbaar resultaat en een algeheel gevoel van welbehagen. Ook te gebruiken als handmasker of om een gezichtsmassage mee door te voeren. Toepassing: Mesdik aanbrengen, 15 minuten laten inwerken en overtollig masker verwijderen met een droge tissue.

15 Eye Control Cream Speciale verzorging ter versteviging van de oogpartij. Werkstoffen: * Pentavitin (gepatenteerde mix van koolhydraten op huid fysiologische basis) * Hyaluronzuur * Squalan * Macadamianoten olie / Sheaboter * Vitamine A en E Hoogwaardige oogverzorging met UV beschermer voor de optimale vochtverzorging van de oogpartij. Tevens wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Pentavitin bindt zich aan het Keratine van de hoornlaag en verhindert zo het verlies van vocht in het bijzonder bij een vermoeide huid. Hyaluronzuur en Squalan geven de huid een aangenaam gevoel. Naast de reeds genoemde korte termijn effecten zorgt de combinatie van retinolpalmitaat, Vitamine E en essentiële vetzuren voor de stimulering van celvernieuwing op lange termijn. Wetenschappelijk onderzoek toont aan, dat al na 21 dagen (bij dagelijks gebruik) een regeneratie van de epidermis van 111% waargenomen werd. Tevens geschikt als verzorging voor de veeleisende lippen. Toepassing: Na de reiniging aanbrengen, goed verdelen en laten intrekken.

16 Regeneration  Verloop van de behandeling: Soft Cleansing Milk Papaya Peeling Hydro Tonic Age Control Ampul Anti Age Regeneration Mask Multi Vitamin Gel +Massagecrème Eye control Cream,Multi Vitamin Complex +Q 10 Energizer


Download ppt "Regeneration De rijpe huid omvat vele facetten- wij hebben de oplossing Tijdloze schoonheid voor de veeleisende huid."

Verwante presentaties


Ads door Google