De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Startzondag 12 september 2010 “Vol van Hoop” Lukas 13: 6-9 Iemand had een vijgenboom in zijn wijngaard die geen vrucht droeg. Hij zei: Ik hak hem maar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Startzondag 12 september 2010 “Vol van Hoop” Lukas 13: 6-9 Iemand had een vijgenboom in zijn wijngaard die geen vrucht droeg. Hij zei: Ik hak hem maar."— Transcript van de presentatie:

1 Startzondag 12 september 2010 “Vol van Hoop” Lukas 13: 6-9 Iemand had een vijgenboom in zijn wijngaard die geen vrucht droeg. Hij zei: Ik hak hem maar om of zal ik hem nog een jaar goed verzorgen en aandacht geven? Misschien geeft hij dan vrucht.

2

3 Aan de linkerkant van de regenboog van hoop zien wij een vijgenboom zonder vruchten, ook de druivenrank heeft niets. Is er nog hoop?

4 Waar hopen wij op? Resultaat? Vruchten? Jezus zegt: Hoe kan iets vruchten geven als je er geen aandacht aan besteedt en geen voeding geeft?

5 Bij een goede verzorging hoort de vijgenboom, vijgen te geven en de druivenrank, druiven. Geef dan vrucht door om te zien naar je medemens.

6 Wees Gods handen voor elkaar en geef hoop, God heeft geen andere handen dan die van mensen.


Download ppt "Startzondag 12 september 2010 “Vol van Hoop” Lukas 13: 6-9 Iemand had een vijgenboom in zijn wijngaard die geen vrucht droeg. Hij zei: Ik hak hem maar."

Verwante presentaties


Ads door Google