De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Reclame. Reclame is een manier om meningen van mensen over een product te beïnvloeden. Filmpje over reclame Soorten reclame:Informatieve reclame Reclame.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Reclame. Reclame is een manier om meningen van mensen over een product te beïnvloeden. Filmpje over reclame Soorten reclame:Informatieve reclame Reclame."— Transcript van de presentatie:

1 Reclame

2 Reclame is een manier om meningen van mensen over een product te beïnvloeden. Filmpje over reclame Soorten reclame:Informatieve reclame Reclame bevat nuttige informatie over hoe een product werk of over de prijs. Merkreclame In de reclame wordt alleen merk of merknaam genoemd Ideële reclame Het doel is om het gedrag van mensen te beïnvloeden. Ze willen een ‘goed doel’ bereiken.

3 Een doelgroep is een bepaalde groep waar de reclame zich op richt. Doelgroepen Rijke volwassenen Ouderen / mensen die slecht kunnen lopen Scholieren / mensen die een opleiding willen volgen. http://www.schooltv.nl/beeldbank/clip/20101027_reclame0 1

4 Let op! Postbus 51 bestaat niet meer! Dit is nu rijksoverheid(.nl)


Download ppt "Reclame. Reclame is een manier om meningen van mensen over een product te beïnvloeden. Filmpje over reclame Soorten reclame:Informatieve reclame Reclame."

Verwante presentaties


Ads door Google