De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling Kennismaking (vraag 1 en 2 op de voorkant, 3 en 4 achterop) Vul het kaartje in en beantwoord de 4 vragen. 

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling Kennismaking (vraag 1 en 2 op de voorkant, 3 en 4 achterop) Vul het kaartje in en beantwoord de 4 vragen. "— Transcript van de presentatie:

1 Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling Kennismaking (vraag 1 en 2 op de voorkant, 3 en 4 achterop) Vul het kaartje in en beantwoord de 4 vragen.  Wat is jouw naam?  Op welk kantoor en waar werk je?  Welk talent heb jij voor PKI?  Wat is jouw uitdaging in PKI?

2 Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling Model van Nelson -1

3 Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling Model van Nelson -2 Sceptische karaktertrekken:  vragende geest;  uitstel van oordelen;  zoeken naar kennis;  interpersoonlijk begrip;  zelfvertrouwen en zelf- determinatie.

4 Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling Het klantgesprek  Opsplitsen in 3 subgroepen  Lees de casus INSTALL  2 groepen bereiden zich voor op het gesprek met de klant. Je hebt dus de rol van accountant  1 groep bereid zich voor op het gesprek met de accountant. Je bent dus Jos Jansen, de klant  Meerdere gesprekken  Toeschouwers zijn observant en geven, na afloop, feedback a.d.h.v. het feedbackformulier

5 Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling IJsberg


Download ppt "Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling Kennismaking (vraag 1 en 2 op de voorkant, 3 en 4 achterop) Vul het kaartje in en beantwoord de 4 vragen. "

Verwante presentaties


Ads door Google