De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Cursistenprogramma 3e editie

Verwante presentaties


Presentatie over: "Cursistenprogramma 3e editie"— Transcript van de presentatie:

1 Cursistenprogramma 3e editie
IJsbreker software Cursistenprogramma 3e editie

2 De inhoud IJsbreker bestaat uit 3 delen. We kiezen voor deel 1, Wonen en werken in Nederland.

3 Kies hoofdstukken, taalwijzers of klanken
In dit scherm kies je voor het oefenen met hoofdstukken, taalwijzers of klanken. De software heeft een helpfunctie in steuntaal, een berichtenknop waar de cursisten berichten terug kunnen lezen van de docent, een helpkaartenknop met uitleg over de navigatie, een persoonlijke woordenlijst en themaplaten. We kiezen voor hoofdstukken.

4 Kies een hoofdstuk We kiezen voor hoofdstuk 3. Wanneer je op het hoofdstuk klikt zie je alle lessen en teksten die onder dit hoofdstuk vallen. Je kunt ook verder gaan met de studiewijzer of de toets. In het scherm zijn direct de resultaten per les of tekst zichtbaar. We kiezen voor Les 3, tekst 5.

5 Vaardighedenscherm In het scherm ‘Kies vaardigheid’ worden de vaardigheden zichtbaar die met die tekst geoefend worden. De behaalde resultaten zijn zichtbaar, evenals het aantal oefeningen waaruit de oefenreeks bestaat.

6 Vaardigheidsoefening
Een fout gemaakte oefening binnen een oefenreeks wordt rechtsboven in het scherm geplaatst. Aan het einde van de reeks wordt deze oefening nogmaals aangeboden.

7 Taalwijzer Met IJsbreker kan ook gericht worden geoefend met een bepaalde taalwijzer. Je kunt de taalwijzer zelf oproepen of de oefeningen doen die bij die taalwijzer horen. Ook hier zie je de resultaten per taalwijzer.

8 Taalwijzer Bij elke taalwijzer kan je de tekst bij de taalwijzer zelf oproepen en er ook oefeningen mee maken.

9 Oefenen met de taalwijzer ‘hij en ze’
Bij elke oefening wordt aan de hand van een icoontje rechtsboven aangegeven met welke vaardigheid de cursist aan het oefenen is. Bij deze oefening gaat het om Regels van de taal.

10 Kies een klank Naast het oefenen per hoofdstuk en op taalwijzer kan je ook met een specifieke klank gaan oefenen. Ook hier zie je direct je behaalde resultaten.

11 Klanken oefening Bij elke oefening staat boven in de navigatiebalk de oefening aangeduid waarin de cursist werkt. Er wordt direct feedback gegeven in de vorm van goed/fout.

12 Resultatenscherm Hier zie je hoe de resultaten worden weergegeven. Het percentage geeft aan hoeveel procent van de oefeningen goed gemaakt zijn. Je kunt de resultaten per vaardigheid bekijken op hoofdstuk-, les-, en tekstniveau.

13 Detailresultaten Hier kan je per oefening de resultaten bekijken. Zowel het gegeven als het juiste antwoord. De resultaten zijn allemaal uit te printen.


Download ppt "Cursistenprogramma 3e editie"

Verwante presentaties


Ads door Google