De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Traject software. Openingsscherm Kies voor “Voortgangsvragen”, “Uitwerkingen en toelichting”, “Formulieren”, “Extra opdrachten” of “Opdrachten doorstroom.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Traject software. Openingsscherm Kies voor “Voortgangsvragen”, “Uitwerkingen en toelichting”, “Formulieren”, “Extra opdrachten” of “Opdrachten doorstroom."— Transcript van de presentatie:

1 Traject software

2 Openingsscherm Kies voor “Voortgangsvragen”, “Uitwerkingen en toelichting”, “Formulieren”, “Extra opdrachten” of “Opdrachten doorstroom hbo”. Het vraagteken staat voor de helpfunctie waar nadere toelichting te vinden is.

3 Kies een onderwerp We kiezen “Voortgangsvragen”. Wanneer we het onderwerp “Spreken en luisteren” aanklikken, opent een nieuw scherm en verschijnt er een lijst met vaardigheden. We kiezen hier de vaardigheid “Interview”.

4 Voortgangsvragen Vervolgens moet er een aantal vragen over de vaardigheid Interview worden beantwoord. Deze vragen worden met u, de begeleidend docent, besproken.

5 Studieadvies met opdrachtnummers Wanneer de leerling de vragen heeft beantwoord, geeft de cd-rom een studieadvies met opdrachtnummers en SBU’s. Op basis van dit zelfonderzoek bepaalt de leerling welke opdrachten hij wil gaan doen. In het voortgangsgesprek stelt de leerling met u de definitieve studiewijzer vast.


Download ppt "Traject software. Openingsscherm Kies voor “Voortgangsvragen”, “Uitwerkingen en toelichting”, “Formulieren”, “Extra opdrachten” of “Opdrachten doorstroom."

Verwante presentaties


Ads door Google