De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klein chemisch afval is =gelijk aan klein gevaarlijk afval. Chemisch afval is gif, dus als je Batterijen in de grond stopt ligt het er over een jaar nog.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klein chemisch afval is =gelijk aan klein gevaarlijk afval. Chemisch afval is gif, dus als je Batterijen in de grond stopt ligt het er over een jaar nog."— Transcript van de presentatie:

1

2 Klein chemisch afval is =gelijk aan klein gevaarlijk afval. Chemisch afval is gif, dus als je Batterijen in de grond stopt ligt het er over een jaar nog steeds. Want batterijen zijn van metaal gemaakt en metaal is Slecht voor de natuur. En metaal dat komt dan uit eindelijk in de aarde terecht. Dus daar kun je geen bloemen en bomen meer planten want die gaan dan dood. En vogels pikken ook van de aarde maar dat is Eigenlijk weer gif wat ze op eten, en dan gaan de vogels ook dood (dus nooit KCA op straat gooien)

3

4 Kca op verschillende plaatsen het verschilt het hoeveelheid afval. Bijvoorbeeld Leiderdorp is millieu vriendelijk omdat op bijna elke school een batterijen inlever bak staat en in bijna elke straat staat een prullenbak. Maar neem bijvoorbeeld Amsterdam daar vind je wel prullenbakken maar niet veel bakken waar je kca in kan gooien.

5

6

7

8

9

10

11


Download ppt "Klein chemisch afval is =gelijk aan klein gevaarlijk afval. Chemisch afval is gif, dus als je Batterijen in de grond stopt ligt het er over een jaar nog."

Verwante presentaties


Ads door Google