De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door: David, Hans en Paul.. ‘t Bloemke Dit is onze windmolen; ‘t Bloemke. Onze windmolen heeft veel technische snufjes.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door: David, Hans en Paul.. ‘t Bloemke Dit is onze windmolen; ‘t Bloemke. Onze windmolen heeft veel technische snufjes."— Transcript van de presentatie:

1 Gemaakt door: David, Hans en Paul.

2 ‘t Bloemke Dit is onze windmolen; ‘t Bloemke. Onze windmolen heeft veel technische snufjes.

3 Het idee Onze windmolen heeft de vorm van een bloem. Dat geeft veel mensen een rustgevend gevoel. Er zitten in het midden van de windmolen 2 blaadjes. Dan lijkt het nog meer op een bloem. Maar die zijn niet alleen voor de sier! We plaatsen er zonnepanelen aan de BOVENKANT. Niet aan de zijkant, omdat het licht niet de hele tijd op hetzelfde punt is.

4 Op welke plek kan onze windmolen staan? Op een weiland, omdat dat mooi staat In de zee, dan valt onze windmolen veel op In de bossen, want daar staat het goed bij In de stad, omdat de windmolen dan opvalt

5 Waar kan onze windmolen juist NIET staan? In de bergen, want dan kan je het niet zien.(dan kan je net zo goed een gewone windmolen plaatsen.) Op een plek waar hij niet opvalt, want dan kan je ook weer net zo goed een gewone windmolen plaatsen.

6


Download ppt "Gemaakt door: David, Hans en Paul.. ‘t Bloemke Dit is onze windmolen; ‘t Bloemke. Onze windmolen heeft veel technische snufjes."

Verwante presentaties


Ads door Google