De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De toekomst van een organisatie wordt gemaakt door de community van haar medewerkers. Hoeveel procent van de communicatielijnen verlopen top- down?

Verwante presentaties


Presentatie over: "De toekomst van een organisatie wordt gemaakt door de community van haar medewerkers. Hoeveel procent van de communicatielijnen verlopen top- down?"— Transcript van de presentatie:

1 De toekomst van een organisatie wordt gemaakt door de community van haar medewerkers. Hoeveel procent van de communicatielijnen verlopen top- down?

2 Er is nood aan meer vertrouwen in de overheid. Ambtenaren moeten op zoek naar een nieuw vertrouwen in de burger.

3 Moedigen we onze medewerkers aan om kennis te verwerven? Wat bieden we hen aan om die kennis met collega’s te delen?

4 Kennis is een grondstof Er is nood aan experiment, falen, evaluatie, aanpassing … … in groepen

5 De overheid bezit massaal veel kennis Wat doet de overheid om die kennis te delen?

6 Organisaties groeien door kennis Mits een collectief perspectief Geen experts met oogkleppen maar werkgroepen met brede competenties

7 Nieuwe media zijn een labo voor kennis Communicatiekanaal, altijd en overal Werkplaats voor opinies Contextuele omgeving Toetsing en consensus Delen en analyzeren van data en interpretaties Collectief geheugen, gedeeld, dynamisch en aanpasbaar aan alternatief perspectief


Download ppt "De toekomst van een organisatie wordt gemaakt door de community van haar medewerkers. Hoeveel procent van de communicatielijnen verlopen top- down?"

Verwante presentaties


Ads door Google