De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Anamnese Opnamegesprek. Korte casus Mevrouw Jansen wordt opgenomen op de afdeling Orthopedie voor een nieuw heup. Ze is 67 jaar en woont in Heerenveen,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Anamnese Opnamegesprek. Korte casus Mevrouw Jansen wordt opgenomen op de afdeling Orthopedie voor een nieuw heup. Ze is 67 jaar en woont in Heerenveen,"— Transcript van de presentatie:

1 Anamnese Opnamegesprek

2 Korte casus Mevrouw Jansen wordt opgenomen op de afdeling Orthopedie voor een nieuw heup. Ze is 67 jaar en woont in Heerenveen, getrouwd.

3 Anamnese Anamnese Informatie verzamelen over: - Persoonlijke gegevens. - Algemene gegevens: lichamelijk, psychisch, sociaal.

4 Hoe ziet een anamnese gesprek eruit? 1. Inleiding. 2. Uitvoering/vragen stellen volgens anamneseformulier. 3. Afsluiting.

5 1. Inleiding - Kies de juiste, rustige plaats en tijd. - Zorg voor koffie/thee. - Ontvang de cliënt vriendelijk. - Zorg voor een prettige sfeer. - Geef uitleg over het doel van het gesprek en procedure.

6 2. Uitvoering/vragen stellen volgens het anamnese formulier - Vragen stellen (open + gesloten). - Doorvragen/directe vragen stellen. - Parafraseren. - Samenvatten. - Oogcontact. - Lichaamshouding.

7 3. De afsluiting - Korte samenvatting geven van de anamnese - Checken of er nog vragen zijn - Het gesprek evalueren met de cliënt


Download ppt "Anamnese Opnamegesprek. Korte casus Mevrouw Jansen wordt opgenomen op de afdeling Orthopedie voor een nieuw heup. Ze is 67 jaar en woont in Heerenveen,"

Verwante presentaties


Ads door Google