De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Not Good Enough The Redemption of the Donkeys En toen zij Jeruzalem naderden, bij Bethfagé en Bethanië, dicht bij de Olijfberg, zond Hij twee van Zijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Not Good Enough The Redemption of the Donkeys En toen zij Jeruzalem naderden, bij Bethfagé en Bethanië, dicht bij de Olijfberg, zond Hij twee van Zijn."— Transcript van de presentatie:

1

2 Not Good Enough The Redemption of the Donkeys

3 En toen zij Jeruzalem naderden, bij Bethfagé en Bethanië, dicht bij de Olijfberg, zond Hij twee van Zijn discipelen uit, en zij tegen hen: Ga naar het dorp dat voor u ligt, en zodra u er binnenkomt, zult u een veulen vinden dat vastgebonden is, waarop geen mens gezeten heeft; maak het los en breng het hier. ~Markus 11:1-3

4 Maar alles wat de baarmoeder van een ezelin opent, moet u vrijkopen met een lam. Als u het niet vrijkoopt, moet u het de nek breken. Maar wat de mensen betreft, moet u alle eerstgeborenen onder uw zonen vrijkopen. ~Exodus 13:13

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15


Download ppt "Not Good Enough The Redemption of the Donkeys En toen zij Jeruzalem naderden, bij Bethfagé en Bethanië, dicht bij de Olijfberg, zond Hij twee van Zijn."

Verwante presentaties


Ads door Google