De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van Boltrics Professionals

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van Boltrics Professionals"— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van Boltrics Professionals
Boltrics Professionals bestaat uit een team van zeer ervaren mensen. Enkele kengetallen, gemiddeld 10 jaar ervaring in ICT en tot 35 jaar ervaring in logistieke dienstverlening. Op basis daarvan durven wij te stellen dat wij uw bedrijfsprocessen kennen en te weten wat er speelt. Die kennis is door vertaald naar branche specifieke functies die tijd en kosten besparen en uw omzet en rendement verhogen. 3PL Dynamics ERP ondersteunt uw medewerkers in de dagelijkse logistieke praktijk en draagt concreet bij tot de business doelen van uw bedrijf.

3 Onze visie op Logistiek Dienstverlening
Service met een grote “S” dat is waar het om draait in uw branche. Het opslaan van goederen en het uitvoeren van aanvullende diensten kan iedereen. De manier waarop bepaalt of u wint of verliest. Omdat uw service verlening voor een groot deel bestaat uit het leveren van de juiste informatie in de juiste hoeveelheid en op het juiste moment is automatisering van levensbelang voor uw bedrijf. De technologische ontwikkelingen op het gebied van automatisering nemen echter een vlucht, denk aan de moderne media en de vele activiteiten op het gebied van cloud computing. De mate waarin u in staat bent om deze ontwikkelingen te volgen bepaalt uw succes.

4 Onze oplossing Gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV is een specifieke oplossing voor de op- en overslagbranche ontwikkeld. Deze oplossing wordt in de markt gezet als 3PL Dynamics en specifiek voor Koel- en Vrieshuizen als Nekovri Dynamics. Al uw logistieke processen en VAL activiteiten worden hiermee aangestuurd. Maar het gaat verder dan WMS alleen. 3PL Dynamics maakt uw complete bedrijfsvoering transparant en dus inzichtelijk. Uw informatie voorziening neemt dus een vlucht en daarmee ook de S van uw serviceverlening.

5 Blokland Coldstores werkt met Microsoft Dynamics.
Ted Langen, vestigingsmanager bij Blokland Coldstores: “Sinds de oprichting in 1913 is Blokland Cold Stores B.V. in Cuijk uitgegroeid tot een full service koel- en vrieshuis, gespecialiseerd in vlees, vis en vruchtensappen en value added logistics. Blokland Cold Stores heeft meer dan 35 medewerkers en ruim m3 aan opslagcapaciteit”

6 Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?
“Maatwerk laat software passen als een jasje en dat werkt wel zo plezierig. Maar na verloop van tijd kan datzelfde maatwerk steeds meer beginnen te knellen en de rem op nieuwe ontwikkelingen zetten. Als dan ook de ondersteuning stopgezet wordt, is de toekomst vol risico’s. Voor Blokland Cold Stores reden om op zoek te gaan naar een nieuwe totaal oplossing. Zo standaard mogelijk, die les was wel geleerd.”

7 Welke oplossing biedt Microsoft Dynamics?
“De voornaamste eisen waren continuïteit, flexibiliteit, standaardisatie, betaalbaarheid en integratie. Dynamics is een totaal oplossing die voldoet aan deze voorwaarden. Naast een volledige financiële administratie en een volledig WMS beschikken we over een mobiele barcodesystemen die helpen om grip en controle te krijgen op de logistieke processen op de werkvloer. Tenslotte wordt alle relevantie informatie via een webportaal aan onze klanten ontsloten, real-time en zonder enige inzet van één van onze mensen!”

8 Wat zijn de merkbare voordelen van 3PL Dynamics?
Branche specifieke functies zijn standaard in de software opgenomen, waardoor kostbaar en tijdrovend maatwerk niet nodig is en de implementatie snel te realiseren is. “Het systeem is flexibel en slim van opzet, waardoor het onmogelijke mogelijk wordt. Vroeger konden we twee halve pallets met dezelfde producten maar een verschillend batchnummer niet samenvoegen. Met het nieuwe systeem is dat wel mogelijk. Via barcodescanning weet het systeem precies wat waar staat, tot op de kleinste verpakkingseenheid. Dat scheelt veel dure opslagruimte.”

9 Bent u tevreden over Microsoft Dynamics en waarom?
Microsoft Dynamics is rol gebaseerd. De medewerkers zien alleen die informatie en menu’s die ze voor hun werk nodig hebben. Ted Langen: “Dat is zeker op de werkvloer handig. Medewerkers worden niet belast met menu’s waar ze niets mee doen. En hoe lager de gebruiksdrempel, hoe beter het systeem werkt. De medewerkers in het magazijn registreren nu zelf, waardoor de verwerking sneller gaat. Ze scannen elke beweging die de producten maken en zijn zich hierdoor ook bewust van de noodzaak hiertoe. Ze zien namelijk ook welke gevolgen het heeft als ze het niet doen. De verantwoordelijkheid voor de werkprocessen is daarmee dichter bij de mensen zelf gekomen.”

10 Contact Bezoekadres: Galileïlaan 23, 6716 BP, EDE Postadres: Galileïlaan 23, 6716 BP, EDE Telefoon: (0318) Fax: (0318) URL website: Contactpersoon: Jan-Cornell van Ekris Naam Twitter


Download ppt "De kracht van Boltrics Professionals"

Verwante presentaties


Ads door Google