De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Online Website Hyves msn Banner MTV Offline Boomerang kaarten Domme blondjes promotieteam Toilet reclame Goede campagne - De domste student van nederland.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Online Website Hyves msn Banner MTV Offline Boomerang kaarten Domme blondjes promotieteam Toilet reclame Goede campagne - De domste student van nederland."— Transcript van de presentatie:

1 Online Website Hyves msn Banner MTV Offline Boomerang kaarten Domme blondjes promotieteam Toilet reclame Goede campagne - De domste student van nederland

2 beargumentatie De crossmedia campagne van bol.com was zeer succesvol. In totaal zijn er 21.000 studenten geweest die de test op de website hebben gedaan. De hele campagne is in de unieke stijl van bol.com. Helder, overzichtelijk maar wel met een ‘twist’. Er is gebruik gemaakt van veel verschillende media, zowel online als offline. Online is er niet alleen een website gemaakt maar bijvoorbeeld ook een hyvespagina en banners op MSN/MTV/TMF.

3 Online Website Nieuwsbrief weblog Offline Informatiepakket Balansdag kookboek TV/Radio Slechte campagne - Balansdag

4 beargumentatie Teveel tekst op de website / te druk Weblog weinig reacties Media verwijzen niet naar elkaar Teveel vragen in de quiz Zet niet aan tot actie King Michael Lisette V2CC1


Download ppt "Online Website Hyves msn Banner MTV Offline Boomerang kaarten Domme blondjes promotieteam Toilet reclame Goede campagne - De domste student van nederland."

Verwante presentaties


Ads door Google