De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het fotogenieke geluid

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het fotogenieke geluid"— Transcript van de presentatie:

1 Het fotogenieke geluid
éénmanszaak Jorrit Brenninkmeijer journalistieke/culturele producties audio als specialisme radioreportages en documentaires audioprojecten in/over openbare ruimte geluid en verhalen die verbeelding prikkelen

2 Het fotogenieke geluid
audiorondleidingen in Amsterdam Stadionplein FM / Het gevoel van Geuzenveld samenwerking met partners als stadsdelen en woningcorporaties gratis te leen / uitgiftepunt mp3-spelers of downloaden route door buurt /plattegrond info & persoonlijke verhalen

3 Het fotogenieke geluid
nieuw project: audiotour ‘De Wondere Wibaut’ rondleiding door Wibautstraat en directe omgeving lanceren medio 2010 thema: Lang leve de vooruitgang! hoe hebben de gebruikers het gebied en de ontwikkeling ervan ervaren? wat voor moois/lelijks heeft het voortgebracht?

4 Het fotogenieke geluid
Onderzoeksvragen Wat betekent het voor gebruikers van een gebied om een persoonlijk verhaal te vertellen in een audiotour? 2. Op welke moderne wijze/met welke technische toepassingen kunnen de audioverhalen nog meer gepubliceerd worden? (Welke voorwaarden zijn daaraan verbonden? Welke groepen kunnen daarmee bereikt worden?)

5 Het fotogenieke geluid
Opdracht & Methode Verzamel enkele persoonlijke verhalen van (oud-)bewoners die illustratief zijn voor de veranderingen in het gebied. Neem twee verhalen zelf op. (Deels onder begeleiding van JB) Stel de waarde vast van het ophalen, vertellen en laten horen van het verhaal voor de persoon die het verhaal verteld heeft. Onderzoek en adviseer hoe de content nog meer gepubliceerd, interactief gemaakt en/of uitgebreid kan worden. Wat zijn voordelen/nadelen van (3) moderne toepassingen?


Download ppt "Het fotogenieke geluid"

Verwante presentaties


Ads door Google