De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zeeklas ZeeklasJarnebas Fijne klas fijne juffen. Dag één Dag één Op naar Sealife. Kijken naar de pinguïns. En krabzilla.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zeeklas ZeeklasJarnebas Fijne klas fijne juffen. Dag één Dag één Op naar Sealife. Kijken naar de pinguïns. En krabzilla."— Transcript van de presentatie:

1 Zeeklas ZeeklasJarnebas Fijne klas fijne juffen

2 Dag één Dag één Op naar Sealife. Kijken naar de pinguïns. En krabzilla

3 Dag twee Dag twee We leerden van alles over kompassen. Daarna strandjutten. En daarna douchen.

4 Dag drie Dag drie Aankleden en naar de vismijn. Koffers maken en naar Earth Explorer. kijken of we zeebenen hadden.

5 Het lekkere eten Het ontbijt was lekker. Het ontbijt was lekker. We aten iedere dag heel lekker We aten iedere dag heel lekker

6 De Lange Nelle is de mooiste De Lange Nelle is de mooiste Vuurtoren ooit. In Earth Explorer kon je een reuze zeebel maken. Oostende is de koningin der badsteden. Fort Napoleon Vuurtoren ooit. In Earth Explorer kon je een reuze zeebel maken. Oostende is de koningin der badsteden. Fort Napoleon

7 Zee Ik wil alleen zijn met de zee, ik wil alleen zijn met het strand, ik wil mijn ziel wat laten varen, niet mijn lijf en mijn verstand. Ik wil gewoon een beetje dromen rond de dingen die ik voel en de zee, ik weet het zeker, dat ze weet wat ik bedoel. Ik wil alleen zijn met de golven, 'k wil alleen zijn met de lucht, ik wil luist'ren naar mijn adem, ik wil luisteren naar mijn zucht. Ik wil luist'ren naar mijn zwijgen, daarna zal ik verder gaan en de zee, ik weet het zeker, zal mijn zwijgen wel verstaan.


Download ppt "Zeeklas ZeeklasJarnebas Fijne klas fijne juffen. Dag één Dag één Op naar Sealife. Kijken naar de pinguïns. En krabzilla."

Verwante presentaties


Ads door Google