De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Als geluk een diamant was, Was ik rijk Als geluk een saffier was, Was ik rijk Maar ik hoef die rijkdom niet, Ben gelukkig met jou…!!! Als geluk een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Als geluk een diamant was, Was ik rijk Als geluk een saffier was, Was ik rijk Maar ik hoef die rijkdom niet, Ben gelukkig met jou…!!! Als geluk een."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4 Als geluk een diamant was, Was ik rijk Als geluk een saffier was, Was ik rijk Maar ik hoef die rijkdom niet, Ben gelukkig met jou…!!! Als geluk een diamant was, Was ik rijk Als geluk een saffier was, Was ik rijk Maar ik hoef die rijkdom niet, Ben gelukkig met jou…!!!

5

6

7 Kan liefde zo mooi zijn ? Kan liefde zo dwaas zijn ? Liefde is mooi. Liefde is dwaas. Liefde is wat we voelen, wat we zien. Liefde is wat we verlangen. Liefde is gewoon ZIJN Kan liefde zo mooi zijn ? Kan liefde zo dwaas zijn ? Liefde is mooi. Liefde is dwaas. Liefde is wat we voelen, wat we zien. Liefde is wat we verlangen. Liefde is gewoon ZIJN

8 Als alles je heel erg tegenzit, Er geen lichtpuntje wil verschijnen, Moet je soms heel erg vechten, Om de wolken te laten verdwijnen. Als alles je heel erg tegenzit, Er geen lichtpuntje wil verschijnen, Moet je soms heel erg vechten, Om de wolken te laten verdwijnen.

9 Maar als je blijft geloven, Dan is de eerste stap gezet, En zal je ooit kunnen zeggen, Ook dit heb ik weer geredt. Maar als je blijft geloven, Dan is de eerste stap gezet, En zal je ooit kunnen zeggen, Ook dit heb ik weer geredt.

10

11

12 Wat is ze mooi als ze lacht naar mij. Mooi als een bloem, die groeit, in de morgend zon Mooi als een parel die neerhangt aan een lenteblad Mooi als een zonnestraal, die met haar warmte mijn gelaat streeld. Zij is mooi, zij die leeft Wat is ze mooi als ze lacht naar mij. Mooi als een bloem, die groeit, in de morgend zon Mooi als een parel die neerhangt aan een lenteblad Mooi als een zonnestraal, die met haar warmte mijn gelaat streeld. Zij is mooi, zij die leeft

13

14

15

16


Download ppt "Als geluk een diamant was, Was ik rijk Als geluk een saffier was, Was ik rijk Maar ik hoef die rijkdom niet, Ben gelukkig met jou…!!! Als geluk een."

Verwante presentaties


Ads door Google