De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Warre michiel. Dag 1 We hadden een lange treinreis achter de rug en dan noch heel even op de speeltuin.En eten, het was heel lekker!!!!!!!!!!En de tram.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Warre michiel. Dag 1 We hadden een lange treinreis achter de rug en dan noch heel even op de speeltuin.En eten, het was heel lekker!!!!!!!!!!En de tram."— Transcript van de presentatie:

1 warre michiel

2 Dag 1 We hadden een lange treinreis achter de rug en dan noch heel even op de speeltuin.En eten, het was heel lekker!!!!!!!!!!En de tram op naar sae-life. Na een lange namidag in sea–life. En weer lekker eten. En een met gekken juffen. En dan slapen.

3 Dag 2 Wakker een goed ontbijt en dan buiten westen. dan eten en één namiddag strand jutten. Daarna zwemmen joepie. En weer eten. Dan douchen en een rustige avond. En slaaptijd.

4 Dag 3 Vroeg uit de veren en naar de vismijn. Het was er leuk. En dan eten maar er komt ooit een eind aan zeeklas en het was bijna zover we moesten onze koffers maken en weer heel lekker eten en naar Earth Explorer. En naar huis met de trein.

5 Earth Explorer Earth Explorer was super leuk er waren expiriementen en leuke atracies en proefjes en dingen die we zelf moeten maken en …

6

7


Download ppt "Warre michiel. Dag 1 We hadden een lange treinreis achter de rug en dan noch heel even op de speeltuin.En eten, het was heel lekker!!!!!!!!!!En de tram."

Verwante presentaties


Ads door Google