De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zeeklas hoera Powerpoint van de zeeklas door yarne g en stef v.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zeeklas hoera Powerpoint van de zeeklas door yarne g en stef v."— Transcript van de presentatie:

1 Zeeklas hoera Powerpoint van de zeeklas door yarne g en stef v

2 Een dagje in sealife Sealife Sealife In sealife zagen we veel onderzeedieren In sealife zagen we veel onderzeedieren Zoals zeepaardjes,reuzenkrabben,zeehonden, zeeleeuwen,pinguings,veel soorten haaien,de zeeschildpad en kikkervisjes Zoals zeepaardjes,reuzenkrabben,zeehonden, zeeleeuwen,pinguings,veel soorten haaien,de zeeschildpad en kikkervisjes

3 De strandactiviteiten We hebben veel schelpjes gevonden We hebben veel schelpjes gevonden En leuke spelletjes zoals haasje over En leuke spelletjes zoals haasje over En daarna zijn we naar het zwembad geweest het was leuk alleen was het water zoutachtig. En daarna zijn we naar het zwembad geweest het was leuk alleen was het water zoutachtig.

4 een dagje in earth explorer In earth explorer hebben we veel experiementjes gedaan en we zijn veel In earth explorer hebben we veel experiementjes gedaan en we zijn veel Te weten gekomen over de aarde.En we Te weten gekomen over de aarde.En we Wij zijn in allerlei atracties geweest. Wij zijn in allerlei atracties geweest.

5 Het zwembad We zijn naar het zwembad geweest We zijn naar het zwembad geweest En de glijbaan was het leukste en het En de glijbaan was het leukste en het Bubbelbad ook heel leuk en lekker warm Bubbelbad ook heel leuk en lekker warm En lekker brubbelend. En lekker brubbelend.

6 Mooie momenten

7 Een zeeklas gedichtje De zeeklas was heel leuk De zeeklas was heel leuk Maar van het zand kregen we veel jeuk. Maar van het zand kregen we veel jeuk. Het was plezierig en fijn Het was plezierig en fijn En niemand had pijn. En niemand had pijn. Sommige hebben hun mama en papa gemist. Sommige hebben hun mama en papa gemist. Maar niemand heeft in zijn broek gepist. Maar niemand heeft in zijn broek gepist.


Download ppt "Zeeklas hoera Powerpoint van de zeeklas door yarne g en stef v."

Verwante presentaties


Ads door Google