De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rozanne Verhoeven Patrick Noordermeer Shaun Girigori Esmee v. Witzenburg Manuel Moor Concept Presentatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rozanne Verhoeven Patrick Noordermeer Shaun Girigori Esmee v. Witzenburg Manuel Moor Concept Presentatie."— Transcript van de presentatie:

1 Rozanne Verhoeven Patrick Noordermeer Shaun Girigori Esmee v. Witzenburg Manuel Moor Concept Presentatie

2 Onze doelgroep Studenten van de Pieter de Hoochweg die gericht op zoek zijn naar een kamer, appartement of huisgenoten maar deze nog niet naar volledige wens hebben kunnen vinden.

3 Needs & wants  Need: korte reistijd Want: Een kamer dicht bij school  Need: Aan een kamer komen Want: via internet  Need: Willen een kamer goed kunnen bezichtigen Want: Door een goed visueel beeld op internet of door erlangs te gaan.  Need: Ze willen met iemand samenwonen Want: met iemand van de deze studie  Need: Ze willen een community Want: Die lijkt op een soort Facebook

4 Probleemstelling Hoe kunnen wij helpen om voor CMD-studenten de perfecte woonsituatie creëren?

5 Het concept  Een community voor de cmd-studenten met of zonder een kamer/appartement.  Aan de hand van hun voorkeuren en interesses maken bij een profiel die hun zal koppelen aan huizen of mensen die met hun smaak overeen komen.  De mogelijkheid is er om met de potentiële huisgenoten contact op te nemen via een chat en naderhand een afspraak te maken voor een bezoek.  Ook zullen wij als organisatie feesten/workshops organiseren om mensen in contact met elkaar te laten komen.

6 Schetsen Voor onze community

7 Homepage

8 ‘ik zoek’ page

9 Einde Zijn er nog vragen?


Download ppt "Rozanne Verhoeven Patrick Noordermeer Shaun Girigori Esmee v. Witzenburg Manuel Moor Concept Presentatie."

Verwante presentaties


Ads door Google