De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een behandeling, niet alleen voor de zomermaanden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een behandeling, niet alleen voor de zomermaanden."— Transcript van de presentatie:

1 Een behandeling, niet alleen voor de zomermaanden.
Skin Energy Vitamine C Een behandeling, niet alleen voor de zomermaanden.

2 Skin Energy Vitamine C Waaraan herkennen we een huid met een tekort aan Vitamine C? Bij gebrek aan Vitamine C kan het gebeuren dat de Langerhans cellen niet meer toereikend verzorgd worden. Deze cellen zijn verantwoordelijk voor de opbouw van de collagene vezels. Wordt deze vernieuwing afgeremd, ziet de huid er futloos uit, alsof er een nachtje slaap bij ingeschoten is. Wat doet Vitamine C voor de huid? Vitamine C is bijzonder actief tegen de agressieve zuurstof-moleculen, die een negatieve invloed op de huidveroudering hebben. Door regelmatig Vitamine C toe te voegen kan de afbraak van Collagene vezels vertraagt worden. Wetenschappelijke tests laten zien dat de vorming van nieuwe collagene vezels met 60% verbeterd wordt.

3 Skin Energy Vitamine C UV A Stralen UV B Stralen
Zijn verantwoordelijk voor de directe bruining. Komen tot de lederhuid. Zijn mede verantwoordelijk voor de afbraak van de collagene vezels en dragen bij tot vroegtijdige huidveroudering Risico op de vorming van een Melanoom, door vorming van vrije Radicalen. UV B Stralen Bij deze stralen gaat het om korte golven die zich in de Epidermis dringen en voor een langdurige bruining verantwoordelijk zijn. UV B Stralen beschadigen de huid bij teveel zon. Nemen deel aan de vorming van het zo belangrijke Vitamine D.

4 Deze intensieve verzorging is speciaal voor de veeleisende huid.
Skin Energy Vitamine C Multi Vitamin Complex Werkstoffen: ATP Vitamine H, K, C, E UV-Filter Toepassing: Ca.5 pompjes van het concentraat aanbrengen op de huid. Aansluitend Q10 Energizer aanbrengen Tip: Om de gevoelige oog – en mondpartij intensief te verzorgen het complex voor de afsluitende verzorging aanbrengen. Q 10 Energizer Werkstoffen: Ubiquinone (Q 10) Vitamine A und E Hyaluronzuur Toepassing: Deze intensieve verzorging is speciaal voor de veeleisende huid.

5 Productargumenten en voordelen Productargumenten en voordelen
Skin Energy Vitamine C Multi Vitamin Complex Productargumenten en voordelen Stimuleert de opbouw van de collagene vezels. De spankracht en de stevigheid van de huid worden positief beinvloed. Intensieve vochtverzorging voor de huid. Kalmeert de huid en vermindert roodheden. Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Q 10 Energizer Productargumenten en voordelen Activeert de energievoorziening van de cellen. Normaliseert fijne rimpeltjes. Bevordert de collageensynthese. Tonus und Tugor worden positief beinvloed. Ideaal als nachtverzorging in combinatie met de Vitamin C revitalizer.

6 Gestabiliseerd Vitamine C
Skin Energy Vitamine C Vitamin C Revitalizer Werkstoffen: Gestabiliseerd Vitamine C Macadamianotenolie Vitamine E Toepassing: Als 24 uur verzorging `s ochtends en `s avonds toepassen. Het hoge percentage Vitamine E beschermt de huid tevens tegen de vorming van vrije radicalen. Voor ieder huidtype geschikt.

7 Productargumenten en voordelen
Skin Energy Vitamine C Vitamin C Revitalizer Productargumenten en voordelen Stimuleert de opbouw van de collagene vezels. Vertraagt de afbraak van collagene vezels. De celvernieuwing wordt gestimuleerd. Beschermt de huid tegen vrije radicalen. De huid ziet er krachtiger en energierijker uit. Het huidbeeld is zeer broos .

8 Energy Complex met puur Vitamine C
Skin Energy Vitamine C Energy Complex met puur Vitamine C Dit complex bevat zuiver Vitamine C en is voor ieder huidtype geschikt. Bij een door de zon beschadigde huid is dit preparaat een wonder. Toepassing: Verwijder de beschermkap van de ampul en druk de witte dop naar beneden. Schud nu het flesje krachtig, zodat de zuivere Vitamine C zich met de emulsie mengt. 1 Minuut laten staan. De dop nu geheel verwijderen en de transparante doseerdop op de glasampul zetten. Energy Complex Ampul op zijn kop houden en in de doseerdop knijpen. Tip! Wij raden aan om het product in een kuur van 4 weken aan te bieden. Het Energy Complex is wanneer geactiveerd, 7 dagen werkzaam en moet in deze tijd opgebruikt worden.

9 Productargumenten en voordelen
Skin Energy Vitamin C Beauty Energizer Ampullen Werkstoffen: Iris Isoflavone Repairwerkstof Aminofeel Deliner Productargumenten en voordelen „Polijst“ fijne lijntjes en rimpeltjes. Helpt de vermoeide, gestresste huid om er weer snel fris uit te zien Rijk aan werkstoffen en revitaliserend. Bijzonder effectief ampul met direct effect. Toepassing in de salon Ideaal op te brengen met de Beauty Energizers (Bergkristallen)

10 Skin Energy Vitamin C De Behandeling
Benodigde producten: Soft Cleansing Milk / Gentle Cleansing Foam Jojoba Peeling/ Papaya Peeling Hydro Tonic Energy Complex + Vitamin C Aloë Vera Kaktus Masker Beauty Energizer Ampul Multi Vitamin Gel / Thalasso Massage Gel Vitamin C Revitalizer + Eye Control Cream Tip Het Energy Complex wordt in de behandeling niet volledig gebruikt, geef het restant mee aan de cliënt voor de thuisbehandeling.

11 Skin Energy Vitamin C De Behandeling
Voorbereiding: Reinigen met de Soft Cleansing Milk en met de Hydro Tonic nareinigen. Papaya Peeling: Een kleine hoeveelheid van de peeling in een maskerschaaltje doen en dit emulgeren en opschuimen met Hydro Tonic. Breng de peeling aan op het gezicht, hals en decolleté. De maximale inwerktijd is 3- 7 minuten. Geen vapozone gebruiken. Aansluitend toniseren.

12 Skin Energy Vitamin C De Behandeling
Vitamine toevoer: De dop van het Energy Complex indrukken en goed schudden. Product een minuut laten rusten. Het product op de huid aanbrengen en met behulp van 2 vlakke penselen inwerken. Werkstoffen fixeren: Het gekoelde Aloë Vera Kaktus Masker aanbrengen (het huidoppervlak wordt duidelijk gekoeld). Nu ontstaat er een intensieve penetratie van werkstoffen tot in de dieper gelegen huidlagen. Het masker moet 10 minuten inwerken en met koele compressen afgenomen worden. Als afsluiting de huid toniseren.

13 Skin Energy Vitamin C De Behandeling
Herstellen: Het Beauty Energizer Ampul met zijn hoge concentratie van opbouwende werkstoffen aanbrengen en kort laten intrekken. Massage: Multi Vitamin Gel op het gezicht verdelen. Hierbij opletten, dat we geen te kleine hoeveelheid nemen. Indien nodig Thalasso Massage gel erbij gebruiken. Na de massage het product verwijderen en de huid toniseren. Afsluitende verzorging: Vitamin C Revitalizer en Eye Control Cream


Download ppt "Een behandeling, niet alleen voor de zomermaanden."

Verwante presentaties


Ads door Google