De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ghoenghroes Ghoenghroe betekent de roep van de dansbelletjes. Dit is een payal,het is net als een ghoenghroe, alleen is een ghoenghroe nog breder. Voordat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ghoenghroes Ghoenghroe betekent de roep van de dansbelletjes. Dit is een payal,het is net als een ghoenghroe, alleen is een ghoenghroe nog breder. Voordat."— Transcript van de presentatie:

1

2 ghoenghroes Ghoenghroe betekent de roep van de dansbelletjes. Dit is een payal,het is net als een ghoenghroe, alleen is een ghoenghroe nog breder. Voordat je de ghoenghroe gaat aantrekken moet het gezegend zijn. zo moet een danseres uitzien als je gaat optreden. Je ogen moeten helemaal opgemaakt zijn.

3

4

5

6 Handgebaren. Een danseres moet wel minstens 3000 handgebaren kennen. En dat zijn:

7 Wat moet een danseres hebben Een danseres moet altijd dicipline hebben. Wij krijgen ook streetdance. Daarbij moet je ook kracht hebben. Als je een danseres bent, moet je altijd een glimlach hebben, tijdens het dansen en optreden.

8 Make-up Zo zijn wij ook opgemaakt, als wij gaan optreden. Je lippenstift kleur Moet altijd puur rood zijn, want rood is heel opvallend. Wie helemaal vooraan zit, kan ons wel zien,want die zit helemaal voor. Wie helemaal achteraan zit. moet ons ook kunnen zien. Je moet altijd sprekende ogen hebben. Je moet altijd boven en beneden oogpotlood hebben en mascara en eyeliner.Als je gaat optreden moet je heel veel make-up zetten.Kijk roshnie en ik hebben in dat soorten dingen ervaring.

9 Ons dansschool

10 Dansen. Als je een danseres bent moet je altijd discipline hebben. Wie weet wat dicipline is ? Dicipline is de kracht van een danseres ! Bij streetdance moet je altijd met kracht dansen.


Download ppt "ghoenghroes Ghoenghroe betekent de roep van de dansbelletjes. Dit is een payal,het is net als een ghoenghroe, alleen is een ghoenghroe nog breder. Voordat."

Verwante presentaties


Ads door Google