De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

W ijk en A gent S amen 3 manspolder Meer Zicht WAS W erken aan veiligheid in je eigen wijk W erken aan veiligheid in je eigen wijk A ltijd goede back-up.

Verwante presentaties


Presentatie over: "W ijk en A gent S amen 3 manspolder Meer Zicht WAS W erken aan veiligheid in je eigen wijk W erken aan veiligheid in je eigen wijk A ltijd goede back-up."— Transcript van de presentatie:

1

2 W ijk en A gent S amen 3 manspolder Meer Zicht

3 WAS W erken aan veiligheid in je eigen wijk W erken aan veiligheid in je eigen wijk A ltijd goede back-up A ltijd goede back-up S amen deelnemen voor een leefbare wijk S amen deelnemen voor een leefbare wijk

4 WAS-KRACHT De kracht van WAS zit in de WASKracht! De WASKracht is de burger die deelneemt!

5 WAS – OGEN & OREN 1. De WASKrachten die niet surveilleren maar wel informatie aanleveren. 2. Kijken en Luisteren als WASKracht op een andere manier dan U gewend bent.

6 WAS-SURVEILLANT De WAS-surveillant is een burger die samen met de andere surveillanten gemiddeld eens per 2 weken door de wijk surveilleert.

7 WAS-wijkagenten Rob Versloot Eric de Jong Annelies Loeffen Annika Jansen Petra Blok

8 WAS- website www.was3zicht.nl info@was3zicht.nl

9 WAS werkt ! Over de afgelopen ruim 9 jaren kunnen we spreken over een gemiddeld afhandelingspercentage van 91,7% van alle geregistreerde meldingen!

10 BELANGRIJK VOOR WAS (Wij treden alléén op als burgers in burger en niet als zogenaamde wannabe's / beveiligers / handhavers)

11 WAT DOET WAS NOG MEER Behalve reguliere surveillances ondersteunen wij o.a.  Randstadrail-acties !  OUD en NIEUW !  en EK/WK voetbal !

12 BINNENKORT NIEUW BIJ WAS WAS3Zicht zal op korte termijn met diverse partijen een bijdrage gaan leveren aan het terugdringen van zakkenrollerij in de Stad!

13 Een oud gezegde: "Acht slaan op alle dingen is meer waard dan duizend gulden", dat betekent het. We willen bevorderen dat wijkbewoners elkaar achten (respecteren dus) en elkaar zien staan. Acht slaan op de dingen die om hen heen gebeuren en zich rekenschap geven van hun eigen rol en verantwoordelijkheid. Ons motto: "Geen burgerwacht maar een burger die acht" "Acht is meer dan duizend"

14 WAT IS WAS3ZICHT NIET *Geen burgerwacht. We willen geen eigenrichting of knokploegen of wannabe's. *Geen undercover agenten, handhavers of beveiligers maar burgers die zonder herkenbaar uiterlijk vertoon van WAS kenmerken optreden onder regie en leiding van de politie. Bij gevaar treedt de burger altijd terug. *Geen voorstander zichzelf te profileren in de media, geen woorden maar aansprekende resultaten. *Geen klaagmuur voor alles wat ons niet bevalt. De eerste vraag is altijd aan onszelf: wat kan ik er zelf aan doen, wat heb ik er al aan gedaan?

15 VRIJBLIJVEND MEE MET WAS Wilt U een keer mee om te kijken of U ook wilt deelnemen als surveillant GEEN PROBLEEM MELD U GERUST BIJ ONS!

16 WAS


Download ppt "W ijk en A gent S amen 3 manspolder Meer Zicht WAS W erken aan veiligheid in je eigen wijk W erken aan veiligheid in je eigen wijk A ltijd goede back-up."

Verwante presentaties


Ads door Google