De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS

Verwante presentaties


Presentatie over: "Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS"— Transcript van de presentatie:

1 Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS
Hoe autoriseer ik het verlof van mijn werknemers? Via het web met de Talent Self Service module van DBS!

2 Hoe start ik de self service module?
Op intranet staat onder het kopje Hilversum en Den Haag/personeelszaken een snelkoppeling; ‘Inzien en aanvragen Verlof’ Als je hierop dubbelklikt wordt automatisch de Internet Explorer geopend en heb je toegang tot de applicatie

3 Hoofdmenu

4 Hoofdmenu To Do: Taken- of berichtenlijst met o.a. verlofaanvragen
Verlofregistratie: overzicht verlofkaart, mogelijkheid tot aanvragen Telefoonlijst: overzicht telefoonnummers medewerkers (wordt later beschikbaar gesteld) Persoonsgegevens: overzicht persoonlijke gegevens van medewerkers (wordt later beschikbaar gesteld)

5 Verlof goedkeuren/afwijzen
1. Klik op de knop To Do in uw hoofdmenu

6 Te Doen lijst Bij elke verlofaanvraag van een medewerker krijg je een taak op je Te Doen lijst. Deze taak dien je af te handelen. De verlofaanvraag moet worden goed- of afgekeurd. Klik op de knop ‘Goedkeuring’ n.b. Voor elk nieuw bericht op je Te Doen lijst wordt je per genotificeerd.

7 Te Doen lijst Je kunt de verlofaanvraag goedkeuren door onderin het scherm op de knop te klikken Je hebt in dit scherm de beschikking over het verlofoverzicht van de afdeling In het veld ‘goedkeuring bericht’ kun je een omschrijving opgeven, deze is beschikbaar voor de medewerker

8 Maar wellicht wil je eerst een overzicht zien van de afdeling inclusief de onderafdelingen, voordat je het verlof goedkeurt.

9 Wil je een overzicht van alle medewerkers inclusief onderafdelingen kies dan in het hoofdmenu voor verlofregistratie en klik in het vervolgscherm op overzicht per afdeling. In het daarop volgende scherm zet je een vink bij incl. onderafdeling en klik en vernieuwen. Je krijgt een overzicht van alle medewerkers te zien.

10 Voorbeeld van een afdelingsoverzicht incl. onderafdelingen
Mieke is hoofd van de afdelingen: Business Intelligence en Marketing Wil een een overzicht van meerdere maanden geef dan het aantal maanden op waarvan je een overzicht wilt zien. Je krijgt een overzicht vanaf januari 2008

11 Van alle verlof aanvragen krijg je altijd een emailbericht
Van alle verlof aanvragen krijg je altijd een bericht. Hierna een voorbeeld van zo’n mailbericht en de wijze waarop deze afgehandeld kan worden.

12 Te Doen lijst Bovenstaande is een voorbeeld van zo’n notificatiebericht. In dit bericht staan twee snelkoppelingen: 1. ‘Aanvraag goedkeuren’; als je hier op klikt wordt de taak automatisch geopend 2. ‘Naar de Te Doen lijst gaan’; als je hier op klikt ga je naar je TeDoen lijst

13 TeDoen lijst Als de verlofaanvraag door de manager is goedgekeurd dan komt deze terug op de To Do lijst van de werknemer. Bovenstaand een voorbeeld van de TeDoen lijst van een medewerker met goedgekeurde verlofaanvragen.

14 Vragen? Voor vragen over Talent Self Service en/of verlof kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken


Download ppt "Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS"

Verwante presentaties


Ads door Google