De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

RODE PANDA`S GEMAAKT DOOR: KIM VAN DIJK INHOUD Wat zijn rode panda`s Wat eten rode panda`s Weetjes over de rode panda Waar leeft de rode panda Wat is.

Verwante presentaties


Presentatie over: "RODE PANDA`S GEMAAKT DOOR: KIM VAN DIJK INHOUD Wat zijn rode panda`s Wat eten rode panda`s Weetjes over de rode panda Waar leeft de rode panda Wat is."— Transcript van de presentatie:

1

2 RODE PANDA`S GEMAAKT DOOR: KIM VAN DIJK

3 INHOUD Wat zijn rode panda`s Wat eten rode panda`s Weetjes over de rode panda Waar leeft de rode panda Wat is de lengte van de rode panda Plaatjes

4 WAT ZIJN RODE PANDA`S Rode panda`s zijn eigenlijk kleine panda`s. Maar alleen zijn ze bruinrood. En hebben een lange staart. Helaas is de rode panda ook een bedreigde diersoort

5 WAT ETEN RODE PANDA`S Ze eten net zoals de Reuzenpanda bamboe. Maar ook andere dingen net zo als: Fruit, zaden en kleine dieren

6 WEETJES OVER DE RODE PANDA Een rode panda is geen beer net zo als de reuzenpanda maar is een katbeer. De rode panda was al ontdekt voor de reuzenpanda.

7 WAAR LEEFT DE RODE PANDA De rode panda leeft in Azië. Maar niet in alle landen in Azië. Azië

8 WAT IS DE LENGTE VAN DE RODE PANDA Een rode panda is 50 tot 64 centimeter lang. Zijn staart is 28 tot 50 centimeter lang. En zijn gewicht is 3 tot 6 kilo.

9 PLAATJES

10 EINDE


Download ppt "RODE PANDA`S GEMAAKT DOOR: KIM VAN DIJK INHOUD Wat zijn rode panda`s Wat eten rode panda`s Weetjes over de rode panda Waar leeft de rode panda Wat is."

Verwante presentaties


Ads door Google