De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia +57 314 6622095

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia +57 314 6622095"— Transcript van de presentatie:

1 Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia +57 314 6622095 DanielHuisman@Yahoo.comDanielHuisman@Yahoo.com www.DanielHuisman.comwww.DanielHuisman.com Beste Vrienden, Groetjes uit Colombia. Hier in Medellin Colombia help ik weer mee met het kinderwerk van JMEO (Jeugd Met Een Opdracht). http://YwamMedellin.com http://YwamMedellin.com

2 Op de foto die ik genomen heb op 17 december 2009 staat Sandra in het midden. Een meisje dat bijna haar hele leven al is opgevangen in het kinderhuis en die nu is geslaagd als Psychologe. Links staat Enith Diaz de directrice van het kinderwerk van JMEO en rechts staat Sandra haar trouwe sponsor die haar studie grotendeels financieel heeft ondersteund. Alle lof en dank en eer aan God. We zijn allemaal heel blij met Sandra dat ze het zo ver heeft gehaald en dat de andere kinderen een goed voorbeeld in haar zien.

3 Op de foto onder staan de kinderen die ondersteund worden door het echtpaar in Zweden. Het Zweedse echtpaar dat ik januari 09 heb begeleid in Colombia hebben dit keer wat geld meegegeven zodat ik de door hun gesponsorde kinderen mee uit kon nemen samen met de coördinator om wat kleren te kopen en een goede maaltijd te geven voor de kerst. Dit kinderwerk is een onderdeel van “Prison Fellowship Colombia”. Die brengt het Evangelie aan de gevangenen en zorgt voor sponsors voor de arme kinderen die zonder enig inkomen zijn geraakt omdat de vader in de gevangenis terecht is gekomen. Een mooie bediening. Zie meer info op de website die ik gemaakt heb voor deze organisatie; http://PrisonFellowshipColombia.comhttp://PrisonFellowshipColombia.com

4 23 Januari ga ik weer naar Indonesië waar ik 4 maanden ga werken in het Zendings ziekenhuis in het oerwoud op het eiland Borneo (West Kalimantan) Ik heb alweer een lijst gekregen met de hoog nodige dingen die gedaan moeten worden in het Hospitaal. Alles wat ik tot nu toe gedaan heb en ga doen, goed opschrijven zodat anderen het kunnen begrijpen, gebruiken, onderhouden en repareren. Je kunt de eerste documenten zien op; http://Technical.DanielHuisman.com Het water distributie systeem van het Hospitaal verbeteren. Regenwater opvang en filter systeem verbeteren. Het graven van een waterput overzien. Het overzien van reparatie van het Hydro-elektrisch systeem. Warmte isolatie aanbrengen in de plafonds van bepaalde gebouwen. Ontwerpen van een rioolwaterzuivering installatie.

5 Hartelijk bedankt voor al jullie trouwe giften door de jaren heen, ook in de moeilijke tijd van recessie. Ook namens alle zendelingen, armen, zieken en kinderen die jullie ondersteunen door mijn werk mogelijk te maken in de zending; Heel hartelijk bedankt namens allen deze Kerst.

6 Zie ook de nieuwste nieuwsbrief die ik op de web heb gezet voor de Stichting http://GeloofHoopEnLiefdeRwanda.nl Met een heel nieuw mooi project. Ik heb de recessie toch ook wel gevoeld dit jaar, met totaal 5 mensen die dit jaar zijn gestopt met hun trouwe maandelijkse steun. Wil je ook meehelpen? Doneer 5 Euro per maand.

7 Mattheüs 7:21 Niet een ieder, die tot Mij zegt: Here, Here, zal het Koninkrijk der hemelen binnengaan, maar wie doet de wil mijns Vaders, die in de hemelen is.

8 Gezegende Kerst toegewenst en een Gelukkig Nieuw Jaar 2010

9 Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

10 Sponoring; Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr. 5327093 Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank 6895789 tav Daniël Rabobank 338130004 tav Daniël

11 Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per Email. Schrijf je in op; DanielHuisman@Yahoo.com Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint.


Download ppt "Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia +57 314 6622095"

Verwante presentaties


Ads door Google