De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het technische beleid krijgt een andere aanpak, de Jeugd kommissie en de Technische kommissie vormen samen één geheel, onder de naam Wedstrijd Wezen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het technische beleid krijgt een andere aanpak, de Jeugd kommissie en de Technische kommissie vormen samen één geheel, onder de naam Wedstrijd Wezen."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Het technische beleid krijgt een andere aanpak, de Jeugd kommissie en de Technische kommissie vormen samen één geheel, onder de naam Wedstrijd Wezen. Deze kommissie verzorgt het gehele technische werk van welp tot senior. Er is een verenigingsplan waar trainingen, begeleiden en opleiden is neergeschreven weliswaar in grote lijnen. Peter van Haasteren heeft in het totstandkomen en in het uitvoeren ervan een zeer groot aandeel. Dit verenigingswerkplan is de basis en vanuit dit plan waren er een aantal ambitieuze plannen op korte en langere termijn. Het doel is de vereniging op een hoger peil te brengen.

4 Als afsluiting van het seizoen is er het tentenkamp voor de jeugd op ons terrein. Het slapen vindt plaats in een aantal grote tenten. Het gehele weekend sport en spel voor de jeugd. Op zaterdag sportspelen en ’s avonds disco/playback show in de grote Discotent. Tentenkamp 1985

5 Zondag is de dag van de spelen in de vorm van een zeskamp met de gebruikelijke waterspelen. Een grote groep leden zijn in de weer om alles vlot te laten verlopen, zoals het opbouwen van de tenten, de attributen voor de zeskamp, de zeephelling, zwembad, kabelbaan en het bereiden van de maaltijden etc. Tentenkamp 1985

6 Tentenkamp 1985

7

8 1987

9 Miranda Broeren, Gea Lubbers, Belinda Toth, Karin van der Brand, Leny Zandbergen, Dineke Spanjaart, Simone Steenbergen, Christa Neervoort, Ferentia van Wieringen, Jolanda Elshof, Isabella Douw, Carla van Dijk, Marian den Hartog trainer Nol Verhoef en begeleidster Adrie van Dommele

10 Bekerwedstrijd

11 Gezien het grote potentiële talent bij de dames werd hier begonnen om hen via een 5 jaren plan naar de hoogste divisie te loodsen. De financiën waren een struikelblok, sponsoring blijkt een oplossing te zijn. De huidige voorzitter Huib Zandwijk en de dames trainer Nol Verhoef waren het die het sponsoren bespreekbaar maakte, maar ook tevens zorgde voor een aantal goede sponsors. Dit maakte de weg vrij om speelsters van buiten de vereniging aan te trekken. Eén van de speelsters die werd aangetrokken is Diana Niemantsverdriet een speelster met een grote interland ervaring. Dat de vereniging moest wennen aan deze ontwikkeling (sponsoring en aantrekken van speelsters) klinkt u ongetwijfeld niet vreemd in de oren. De dames behaalde in 1987 het kampioenschap en promoveerde naar de 1e divisie. De trainer en bestuur zagen mogelijkheden om in een drie jarenplan te streven naar de ere divisie.

12

13

14

15

16

17 1989

18 De heren die in eerste instantie een achterstand hadden hebben zich op een voortreffelijke wijze onder leiding van Peter van Haasteren opgewerkt naar een zeer goed team, dat de promotie naar de 2e divisie binnen handbereik heeft. Ook in dit team zijn spelers van andere verenigingen opgenomen.

19

20 Zo belanden we in ons jubileumjaar, een jubileum commissie was ingesteld om een vol jaar met activiteiten te organiseren. Niet alle geplande activiteiten konden doorgang vinden maar helaas het was niet anders. Veel tijd is gestoken in het achterhalen van vele oud leden die allen een uitnodiging kregen voor de receptie en feestavond. De receptie en feestavond werden gehouden in de sporthal Margriet. Een zeer druk bezette receptie met de nodige sprekers aansluitend een feestavond die er zijn mocht. Kosten noch moeite waren gespaard om hal 1 in te richten voor het grote feest. Een avond met optredens van de Amazing Stroopwafels, Nico Haak, Rini van der Lee omlijst door een prima dansorkest. De leden Arie van Opijnen en Leen van IJperen hadden deze avond een optreden met kubussen en bordjes een avond om niet snel te vergeten.

21 Onze voorzitter had het voor elkaar gekregen dat het Holland toernooi naar Schiedam kwam een samenwerking tussen D.W.S. het afdelingsbestuur Rotterdam en de Bond. Het Holland toernooi is een internationaal damestoernooi, was het eerst door het gehele land steeds een andere lokatie nu vier dagen op één lokatie. Een grote klus qua organisatie maar D.W.S. ziet niet tegen zo’n warwei op en zorgde samen met het afdelingsbestuur voor een perfect en vloeiend lopend toernooi. Zo was het jubileumjaar een druk jaar maar ook een duur jaar en daar moest iets op gevonden worden. Een jubileumloterij werd op poten gezet, loten die NLG 25,00 per stuk kosten, misschien duur maar men had 10 x de kans iets te winnen. Tien maanden lang trok de notaris prijzen met als hoofdprijs de laatste maand, een vliegreis naar Spanje.

22

23

24

25

26

27

28

29

30 Tot slot Zo zijn we gekomen aan een aardige opsomming van vijftig jaar D.W.S. We hopen dat u bij het lezen en kijken naar deze voorstelling uw eigen herinneringen aan D.W.S. weer naar voren komen. Voor iedereen die geen herinneringen aan D.W.S. van voor 1989 hebben hopen we hiermee een indruk te hebben gegeven hoe het de vereniging is gegaan de eerste 50 jaar. Waardering voor een ieder die zich enthousiast en vrijwillig heeft ingezet voor de verenging in het verleden en hopelijk ook in de toekomst. Graag sluiten we af met de laatste regel uit het geschreven boek van Leo de Vries: Laten we plezier beleven aan het verleden en niet klagen over het heden. Bang zijn voor de toekomst is niet op z’n plaats.


Download ppt "Het technische beleid krijgt een andere aanpak, de Jeugd kommissie en de Technische kommissie vormen samen één geheel, onder de naam Wedstrijd Wezen."

Verwante presentaties


Ads door Google