De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sportklassen op het Schoter.. Schoter sportklas. De sportklas is voor leerlingen uit de brugklas die het leuk vinden extra te sporten. Vanaf schooljaar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sportklassen op het Schoter.. Schoter sportklas. De sportklas is voor leerlingen uit de brugklas die het leuk vinden extra te sporten. Vanaf schooljaar."— Transcript van de presentatie:

1 Sportklassen op het Schoter.

2

3 Schoter sportklas. De sportklas is voor leerlingen uit de brugklas die het leuk vinden extra te sporten. Vanaf schooljaar 2011-2012 wordt de sportklas ook in klas 2 gegeven. Het jaar daarop ook in klas 3. In de bovenbouw is het mogelijk BSM/LO 2 als eindexamenvak te kiezen.

4 Een doorlopende leerlijn bewegen en sport. sportklasBSM/LO 2 eindexamenvak vervolgopleiding

5 Voor wie is de sportklas bestemd? Voor leerlingen die graag en meer willen sporten. Voor leerlingen die via clinics, kennis willen maken met verschillende sporten. Voor leerlingen die meer achtergrond informatie willen krijgen over de aangeboden sporten.

6

7 Testmiddag. Na de inschijving wordt er een testmiddag gehouden voor leerlingen die zich hebben opgegeven voor de sportklas. Aan de hand van verschillende praktijksituaties zullen docenten l.o. van het Schoter kijken of een leerling in de sportklas kan komen. Lever je aanmeldingsformulier in als je je komt inschrijven. (aanmeldingsformulier kan je downloaden op www.schoter.nl)

8 Kosten. De extra kosten voor de sportklas bedraagt €110,- per jaar. Daarvoor krijgt de leerling een kledingpakket voor de sportklas. Ook worden trainers, clinics, etc. van dit bedrag betaald. Het sportklas shirt is te koop tijdens de opendagen! Info bij de sportklas stand!

9

10 Sportklas activiteiten. Verdieping en verbreding van de sporten die tijdens de reguliere lessen l.o. worden aangeboden. Kennismaken met nieuwe sporten. Bezoeken van sportevenementen. Volgen van clinics (4x).

11 BSM/LO 2 Leerlingen kunnen in de bovenbouw l.o. als eindexamenvak kiezen. Deelname aan de sportklas is geen voorwaarde l.o. als eindexamenvak te kiezen. Het is echter wel een toegevoegde waarde!

12 Lessentabel l.o. vmbohavovwo 1222 2222 3111 4111 5½1 6½

13 Lessentabel l.o.+BSM/l.o.2 vmbohavoVwo 1222 2222 31211 4121212 5½112 6½

14 Lessentabel l.o.+bsm/l.o.2+SPORTKLAS vmbohavovwo 1222222 2212121 3121111 4121212 5½212 6½

15 Na de middelbare school. VMBO: o.a. CIOS, De politie school, Landmacht, opleiding tot brandweerman HAVO: o.a. A.L.O, Johan Cruyff University en bovengenoemde opleidingen. V.W.O: o.a. Bewegingswetenschappen en bovengenoemde opleidingen.

16 Meer informatie over de sportklassen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Stol, coördinator sportklassen of bij andere l.o. docenten. j.stol@schoter.nl


Download ppt "Sportklassen op het Schoter.. Schoter sportklas. De sportklas is voor leerlingen uit de brugklas die het leuk vinden extra te sporten. Vanaf schooljaar."

Verwante presentaties


Ads door Google