De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Persbericht. April 2012. SCHWEPPES ORANGE. EEN NIEUWE, GERAFFINEERDE EN ONVERWACHTE SMAAK. EEN NIEUWE EN EXCLUSIEVE KLEUR ONTWORPEN DOOR PANTONE. Snakt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Persbericht. April 2012. SCHWEPPES ORANGE. EEN NIEUWE, GERAFFINEERDE EN ONVERWACHTE SMAAK. EEN NIEUWE EN EXCLUSIEVE KLEUR ONTWORPEN DOOR PANTONE. Snakt."— Transcript van de presentatie:

1 Persbericht. April 2012. SCHWEPPES ORANGE. EEN NIEUWE, GERAFFINEERDE EN ONVERWACHTE SMAAK. EEN NIEUWE EN EXCLUSIEVE KLEUR ONTWORPEN DOOR PANTONE. Snakt u naar nieuwe, geraffineerde en onverwachte smaken ? Ontdek dan Schweppes Orange, een verfrissende en subtiel gesofisticeerde frisdrank. Vier verschillende sinaasappelaroma’s en een vleugje sinaasappelschil zullen u in stijl verleiden. Om zijn sterke waarden te benadrukken en de zomer in kleur in te zetten, heeft Schweppes Orange nu ook een exclusieve Pantone kleur die zijn naam draagt. Chic! Vanaf juni tot eind augustus kunnen de liefhebbers hun favoriete voorwerp inkleuren in de ‘Schweppes Orange by Pantone’ kleur, dankzij de « Spread The Orange » wedstrijd. Dit is een ludieke en kleurrijke actie, die al even verrassend en creatief als Schweppes is! Schweppes onmiskenbaar hét frisdrankmerk voor volwassenen Dankzij zijn geschiedenis en de verfijning van zijn recepten, is Schweppes mettertijd hét onmisbare merk van de frisdranken geworden voor de volwassene. Sinds 1783 en de oprichting van het eerste frisdrankje ter wereld: Soda Water, heeft Schweppes niet opgehouden met aan rijpheid te winnen. Met het ontwikkelen van het fruitige gamma, heeft schweppes zijn verbruikers weten verleiden met steeds originelere en kwalitatievere smaken. Elk recept is zorgvuldig bedacht en biedt een mengeling van complexe aroma’s voor een gegarandeerd genot in de mond dat ook de tijdloze Schweppes Lemon, de onvergelijkbare Schweppes Pamplemouss’, en de verrassende Schweppes Orange die nu zijn intrede doet, u bieden. Net zoals de drie andere sterren van de Schweppes Fruit collectie, zal deze nieuwe frisdrank vast en zeker de urban gebruiker, die open staat voor nieuwe ervaringen en de dagelijkse sleur wil doorbreken, verleiden. Een nieuw icoon is geboren!

2 Schweppes Orange: een subtiele en verrassende frisdrank De nieuwe en verrassende smaak Schweppes Orange verrijkt het Fruit gamma, dat de absolute leider is van de “New Fruits Flavor” in de grootdistributie. Dankzij zijn “Power of Taste” realiseerde Schweppes een YTD groei van 4,6% in een markt die een terugval van 1,5% kent. Het merk deint verder op de golf van succes van zijn Fruit gamma dankzij Agrum’ (52% van het verkoopsvolume van het merk), Pamplemouss’ en Orange. Schweppes vindt deze, door de Belgische consument geliefde, frisdrankcategorie opnieuw uit en maakt er een stijlvolle frisdrank van. De rijke en verfijnde smaken verrassen en verleiden. Deze heerlijk geurende frisdrank bevat vier verschillende sinaasappelsoorten –Valencia, Pera, bittere sinaasappel en bloedsinaasappel - en een vleugje sinaasappelschil. Perfectie en creativiteit troeft. Schweppes Orange by Pantone: een exclusieve kleur die een stijlvolle hulde brengt aan de sinaasappel Oranje is een trendy kleur, die bovendien synoniem staat voor eetlust en gezondheid. Oranje is levendig, stimuleert en bruist van energie en warmte. Ze staat symbool voor de zon, openheid, vrolijkheid en enthousiasme. Bestaat er een betere manier om het leven door een oranje bril te bekijken en de sinaasappel in stijl te vieren, dan er een exclusieve en dynamische kleur voor te ontwerpen? Er werd over gedroomd, Schweppes en Pantone maakten die droom werkelijkheid...: de Schweppes Orange kleur is geboren! Deze nieuwe kleur werd door Pantone speciaal uitgewerkt voor Schweppes en is geïnspireerd door de kleurschakeringen van het drankje en het etiket van de fles. Het verkrijgen van deze kleur is heel makkelijk: geef gewoon volgende Pantone tinten aan uw verfspecialist en laat u vervolgens verleiden door de oranje passie! PANTONE® Yellow 01247.40 PANTONE Red 03230.90 PANTONE Trans. White21.70 100

3 Spread the Orange: lancering van Schweppes Orange by Pantone Zin om een uitdaging aan te gaan en uw creativiteit de vrije loop te laten? Breng wat Schweppes in uw leven en geef uw favoriete voorwerp een boost: uw voorgevel, een paar schoenen, een tas, een computer, of misschien uw poedel... Alles waarvoor een flinke dosis durf nodig is, is toegestaan. Meer info op de mini-site “Spread The Orange”, online van 21 mei tot 31 augustus. Surf naar www.clubofgoodtaste.be, klik op ‘Schweppes Orange’ en post een foto van het voorwerp dat u wil personaliseren. De toepassing zal dit object dan onmiddellijk omzetten naar een agrum versie ervan. Deel deze vervolgens via Facebook of Twitter. Elke week, drie maand lang, wint het bijzonderste, grappigste of verrassendste voorwerp dat de meeste stemmen krijgt, een pot verf van 5 liter van de exclusieve” Schweppes Orange by Pantone” kleur. Zorg deze zomer voor wat Oranje met Schweppes! Aarzel niet langer en ontdek deze must-have! Productinfo De nieuwe Schweppes Orange is vanaf nu verkrijgbaar in de grootdistributie: Fles van 150 cl (aanbevolen verkoopprijs 2,09 €) en blikje van 33 cl (aanbevolen verkoopprijs 0,67€). Voor meer productinformatie: www.clubofgoodtaste.be – www.schweppes.be www.facebook.com/SchweppesBelgië Persinformatie MindShake PR Laurence Hannon laurence@mindshake.biz 02 478 18 44 - 0479 63 00 02


Download ppt "Persbericht. April 2012. SCHWEPPES ORANGE. EEN NIEUWE, GERAFFINEERDE EN ONVERWACHTE SMAAK. EEN NIEUWE EN EXCLUSIEVE KLEUR ONTWORPEN DOOR PANTONE. Snakt."

Verwante presentaties


Ads door Google