De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vanaf januari 2006 verkrijgbaar: Muiswerk Rekenen op maat 1.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vanaf januari 2006 verkrijgbaar: Muiswerk Rekenen op maat 1."— Transcript van de presentatie:

1 Vanaf januari 2006 verkrijgbaar: Muiswerk Rekenen op maat 1

2 Rekenen op maat 1 Voor groep 2/3 van het basisonderwijs Naast de vele succesvolle taalprogramma´s is nu ook het eerste rekenprogramma van Muiswerk Educatief verschenen. Rekenen op maat 1 is het eerste deel van een nieuwe volledig digitale rekenmethode voor het basisonderwijs.

3 Rekenen op maat 1 Voor groep 2/3 van het basisonderwijs Hiermee kunnen leerlingen op zelfstandige wijze leren rekenen. De leerling kiest zelf uit wisselende sets van oefeningen met uitleg, feedback en veel verschillende oefenopgaven. De educatieve software bekijkt voortdurend wat de vorderingen van de leerling zijn, zodat de leerling stap voor stap vooruit gaat in het leerproces.

4 Rekenen op maat 1 Voor groep 2/3 van het basisonderwijs Hiermee kunnen leerlingen op zelfstandige wijze leren rekenen. De leerling kiest zelf uit wisselende sets van oefeningen met uitleg, feedback en veel verschillende oefenopgaven. De educatieve software bekijkt voortdurend wat de vorderingen van de leerling zijn, zodat de leerling stap voor stap vooruit gaat in het leerproces.

5 Rekenen op maat 1 Voor groep 2/3 van het basisonderwijs Het eerste product van Rekenen op maat start met het in stappen leren herkennen van de cijfers 0 t/m 12, auditief maar ook in verschillende visuele vormen. Er wordt aangesloten bij het niveau van leerlingen van eind groep 2, begin groep 3.

6 Rekenen op maat 1 Voor groep 2/3 van het basisonderwijs Een grote variatie in oefenvormen wordt aangeboden rondom elementaire leerstofonderwerpen, zoals de volgorde van de cijfers, het koppelen van de cijfersymbolen aan hoeveelheden, het samenstellen van ongestructureerde hoeveelheden, het splitsen van hoeveelheden, het werken met groepjes en begrippen als meer, minder, teveel, te weinig, genoeg, kleiner dan en groter dan.

7 Rekenen op maat 1 Voor groep 2/3 van het basisonderwijs Een grote variatie in oefenvormen wordt aangeboden rondom elementaire leerstofonderwerpen, zoals de volgorde van de cijfers, het koppelen van de cijfersymbolen aan hoeveelheden, het samenstellen van ongestructureerde hoeveelheden, het splitsen van hoeveelheden, het werken met groepjes en begrippen als meer, minder, teveel, te weinig, genoeg, kleiner dan en groter dan.

8 Rekenen op maat 1 Voor groep 2/3 van het basisonderwijs Rekenen op maat 1 bevat 58 oefeningen met 93 uitlegschermen en 2 toetsen voor de leerlingen. Bij de oefeningen wordt gebruik gemaakt van ongeveer 600 vragen, 800 plaatjes en 950 geluidsfragmenten. Aangezien de leerlingen in dezelfde periode ook leren lezen, worden alle oefeningen zowel auditief als visueel aangeboden. Het belangrijkste doel van de programma's is het zelfstandig leren rekenen of het zich verder bekwamen in rekenonderdelen die nog niet goed beheerst worden.

9 Rekenen op maat 1 Voor groep 2/3 van het basisonderwijs Rekenen op maat 1 bevat 58 oefeningen met 93 uitlegschermen en 2 toetsen voor de leerlingen. Bij de oefeningen wordt gebruik gemaakt van ongeveer 600 vragen, 800 plaatjes en 950 geluidsfragmenten. Aangezien de leerlingen in dezelfde periode ook leren lezen, worden alle oefeningen zowel auditief als visueel aangeboden. Het belangrijkste doel van de programma's is het zelfstandig leren rekenen of het zich verder bekwamen in rekenonderdelen die nog niet goed beheerst worden.

10 Oefeningenlijst in Rekenen op maat 1: wanneer een oefening is geselecteerd verschijnt rechts in het scherm informatie over de oefening.

11

12

13

14

15

16

17

18 Werkniveaurapport van één leerling Scoreoverzicht van meerdere leerlingen

19 Rekenen op maat 1 Prijzen Rekenen op maat 1 kost 150,- euro excl. BTW voor vijf gelijktijdige gebruikers. Tot 1 juli geldt een introductiekorting van 20%. Onbeperkt gebruik is mogelijk met een schoolbrede basisschoollicentie. Deze licentie kan worden afgesloten vanaf 67,50 euro excl. BTW per jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Verkoop via verkoopmw@muiswerk.nl of telefonisch via 0297 361664.

20 Rekenen op maat 1 Prijzen Rekenen op maat 1 kost 150,- euro excl. BTW voor vijf gelijktijdige gebruikers. Tot 1 juli geldt een introductiekorting van 20%. Onbeperkt gebruik is mogelijk met een schoolbrede basisschoollicentie. Deze licentie kan worden afgesloten vanaf 67,50 euro excl. BTW per jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Verkoop via verkoopmw@muiswerk.nl of telefonisch via 0297 361664.


Download ppt "Vanaf januari 2006 verkrijgbaar: Muiswerk Rekenen op maat 1."

Verwante presentaties


Ads door Google