De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ERVARING Northside Consult en A Bridge Consultancy vormen de organisatie achter “B On Tour for New Energy” De organisatie heeft veel kennis,expertise.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ERVARING Northside Consult en A Bridge Consultancy vormen de organisatie achter “B On Tour for New Energy” De organisatie heeft veel kennis,expertise."— Transcript van de presentatie:

1

2 ERVARING Northside Consult en A Bridge Consultancy vormen de organisatie achter “B On Tour for New Energy” De organisatie heeft veel kennis,expertise en ervaring in het organiseren van grote en kleinschalige evenementen. De rol is organiseren, coördineren, communiceren, faciliteren en stimuleren. Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland.

3 PARTNERS Sportservice Zuid Holland Mobycon Dutch Bicycle Group

4 Wielerevent 2010 Langs het Parcours van de en in Nederland

5 Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland. BEWEGING New Energy! Onder dit motto verbinden wij duurzaamheid, bewegen, gezondheid, jeugd en ouderen met fietsen en de wielersport. Fietsen is goed voor de gezondheid en het milieu. Zo wordt het fietsen sterk geassocieerd met de basis emotie ‘vreugde’.

6 STIMULERING In het kader van New Energy dragen wij graag een positief steentje bij aan de leefomgeving van mensen. - gezonde Lifestyle - minder CO2-uitstoot Door middel van recreatie, sport, cultuur en entertainment.

7 Missie Het promoten, stimuleren en activeren van bewegen door het aanbieden van diverse fietsactiviteiten. De fietsactiviteiten worden aangeboden vanaf maart 2010 tot augustus 2010. Dit gebeurt in minstens 40 plaatsen langs en in de nabijheid van de 3de Giro etapperoute tussen Amsterdam en Middelburg(10 mei 2010) en de 1e Tour etapperoute tussen Rotterdam en Brussel(4 juli 2010). Met dit aanbod streven wij erna om minimaal 40.000 deelnemers aan onze activiteit te verbinden. Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland.

8 BELEVING Met de Girostart Amsterdam en de Tourstart Rotterdam in het vooruitzicht bieden wij interactieve fietspakketten aan: - bedrijven - gemeenten - instellingen - scholen Voor nagenoeg alle leeftijdscategorieën is er een activiteit om het ‘Giro- en Tourgevoel’ alvast te kunnen beleven.

9 Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland. PROGRAMMERING “B on Tour for New Energy” is een wielerevent dat op aanvraag in uw gemeente of bij uw bedrijf neerstrijkt met onder andere: B On Tour for New Energy Podium Bedrijfsclinics verzorgd door Koos Moerenhout en andere (ex-) topsporters uit het wielerpeloton Bedrijfstourtochten BMX-parcours Cursus Fietsenreparatie Dans en beweging Grand Départ Truck* Dikke banden races Elektrisch Fietsen Entertainment Estafette Fietsmarathons Fietsbeurzen Fietsclinics Fietsdagen voor gemeentes Fietsdemo’s Fietspakketten voor scholen Het Nieuwe Fietsen Muziek Rolbank Races Skate ramps Tourtochten Virtuele beklimming Erasmusbrug* Virtueel parcours De activiteiten bieden wij aan op onze eigen customized fietsen voorzien van sponsornaam en logo. * indien beschikbaar en eerst in overleg met organisatie Grand Départ Rotterdam.

10 SUBSIDIERING Door een bijdrage van fondsen, gemeentes, maatschappelijke instellingen en bedrijven streven wij ernaar de kosten voor de deelnemers tot 0 terug te kunnen brengen.

11 PLANNING We starten in maart 2010 met ons aanbod. Onze activiteiten lopen door tot augustus 2010. Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland.

12

13

14 Witte trui pakket (tekst achterzijde witte trui pakket) Fietspakket voor scholen (3 dagen) De school pakketen zijn opgezet om schooljeugd te stimuleren meer te bewegen en ze kennis te laten maken met de wielersport. De activiteiten vinden voornamelijk plaats op en rond scholen. Tijdens deze activiteiten krijgen de kinderen onder begeleiding van een trainer uitleg en vaardigheden aangeboden. De fietsen die hiervoor gebruikt worden variëren van standaardfietsen, mountainbikes, BMX-fietsen tot echte racefietsen. De kinderen worden uitgerust met een helm. Facts & Figures 4 uur per dag; dag 1 30 leerlingen per uur; dag 2 75 leerlingen per uur; dag 3 100 leerlingen per uur. Pimp your bike Je ziet ze steeds vaker op fietspaden, versierde fietsen met bloemen, lichtjes en vlaggetjes. Alles wordt gebruikt om een roestig stalen ros op te fleuren. Wie heeft de fraaiste, mooiste en meest opgepimte fiets. Fietsclinic Aandacht voor positie (houding), techniek, training en voeding. Methode om deelnemers het fietsen nog beter te laten beheersen. Dikke Banden Race - Duurzaam, van regionaal naar nationaal! De Dikke Banden Racen is een officiële fietswedstrijd voor jongens en meisjes. De deelname is op onze eigen fietsen. Het parkoers wordt afgezet en het dragen van een wielerhelm is verplicht. Cursus fietsen maken en fietscontrole Repareer zelf kleine mankementen aan je fietsen met cursus van de fietsenmaker. De fietscontrole richt zich op de wettelijke verplichtingen voor een ‘dagfiets’ en ‘nachtfiets’. Voldoet een fiets aan alle eisen dan krijgt de fiets de ‘OK-sticker’ van Veilig Verkeer Nederland. Puzzelrit Bij de puzzelrit krijgen de deelnemers voor aanvang één of meer opdrachten. De rit kan ook een themarit zijn toegespitst op een door de school bepaald thema. Hierdoor krijgt de puzzelrit een cultureel of educatief karakter. Het is sportief, licht educatief en er zit een competitie-element in. Biking4U - Duurzaam Biking4U laat voor basisscholen het gebruik van de fiets aan bod komen. De lesprogramma’s zijn gericht op een zelfstandige mobiliteit van kinderen. Biking4U is een eigentijds en een op de praktijk gericht project voor duurzame mobiliteit van jonge verkeersdeelnemers. OV4U - Duurzaam Lesprogramma’s zijn gericht op een zelfstandige mobiliteit van kinderen. Tijdens de lessen maken de kinderen kennis met het Openbaar Vervoer.

15 Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland.

16 Artisession

17 Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland. 1 ste etappe Tour de France

18 Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland. 3 de etappe Giro d’Italia

19 Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland.

20

21

22

23

24

25 Dutch Bicycle Groep Als Schiedamse fietsproducent kan en wil de Dutch Bicycle Group (DBG) met haar merk ‘Union’ niet ontbreken bij de festiviteiten rond het Grand Départ en de activiteiten die hieraan vooraf gaan. DBG wil in samenwerking met de organisatie van ‘B On Tour for New Energy’ komen tot een aanbod, waarbij promotionele doelen gekoppeld worden aan de levering van facilitaire diensten rond het fietsgebruik tijdens de activiteiten.

26 Union - 400 fietsen - Unisex - Branded - Onderhoud - Logistieke diensten Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland.

27 Facts & Figures 400 eigen Customized fietsen; Deelnemersprofiel: 8-70 jaar en ouder,mannen en vrouwen; 6 maanden activiteiten aanbod korte termijn; Van begin maart 2010 tot eind augustus 2010; Minimaal 7.000 actieve deelnemers per maand; Ruim 40.000 actieve deelnemers tot augustus 2010; Ruim 12.000 passieve deelnemers tot augustus 2010; Gemiddelde duur van een activiteit is 3 uur; Activiteiten worden in meer dan 40 plaatsen aangeboden; De activiteiten vinden plaats in 15 gemeenten; 5 jaar doorlooptijd duurzame activiteiten, van 2010 tot 2014.

28 Ambassadeur Ambassadeur van “B on Tour for New Energy” Koos Moerenhout - Nederlands Kampioen 2009 - Bezielend lid van de Raboploeg - Groot ronderenner - Uitgebreide palmares Een wielerevent in de Zuid Hollandse, Zeeuwse en Brabantse gemeentes langs het Parcours van de Giro d’Italia 2010 en de Tour de France 2010 in Nederland.

29 SAMENWERKING Samenwerking met gemeentes, plaatselijke maatschappelijke instanties, sportinstellingen en bedrijven is voor “B On Tour for New Energy” een voorwaarde tot succes. Daarnaast vormen ook landelijke organisaties zoals de Milieudefensie, KNWU, ANWB, BOVAG, Veilig Verkeer Nederland, NISB, de Fietsersbond en de provincies Zuid-Holland, Zeeland en Brabant een wezenlijk onderdeel in onze plannen.


Download ppt "ERVARING Northside Consult en A Bridge Consultancy vormen de organisatie achter “B On Tour for New Energy” De organisatie heeft veel kennis,expertise."

Verwante presentaties


Ads door Google