De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lekker genieten in onze living Groepsfoto in onze keuken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lekker genieten in onze living Groepsfoto in onze keuken."— Transcript van de presentatie:

1

2 Lekker genieten in onze living Groepsfoto in onze keuken

3 Onze grote babykamer, voor mama en haar baby’s tot ongeveer 5 weken De achterkeuken, hoge krabpaal met uitzicht in de tuin

4 Verschillende eet- en drinkplaatsen + rustplaatsen zijn noodzakelijk in een huishouden met meerdere katten.

5 Wekelijks aanhalen van het kattenzand. Cattery Vlokske gebruikt voor de cattery het gewone kattenzand van de supermarkt en reinigt alle dagen volledig haar bakken. De wekelijkse ophaling van het gebruikte kattenzand liegt er niet om.

6 Alle kattenbakken worden dagelijks gereinigd met javel, dit middel vernietigt onmiddellijk een hele reeks microben en bacteriën. Javel ontgeurt de bakken, en katten houden van de geur van javel. Dagelijks worden de drink- en etensbakken gereinigd, een extra beurt van de afwasmachine is hier voor nodig.

7 Dagelijks ritueel, stofzuigen (gelukkig hebben we hier een industriële Kärcher voor) en het kuisen van alle ruimten van de poezen met Detol en zeep. Hygiëne boven alles.

8 Dagelijks beantwoorden van de mails, geïnteresseerden, eigenaars met vragen, eigenaars met mooie foto’s en leuke verhalen, en uiteraard ook mijn rekeningen betalen … Wekelijks een extra wasmachine reinigen van dekentjes, nestjes, kussentjes etc)

9 Een totaal documenten pakket wordt de nieuwe eigenaar meegegeven zijnde : officieel garantiebewijs, bewijs testen (PKD, Fip, Kattenaids, Kattenlucose), stamboom, eigendomscertificaat, Europees Vaccinatieboekje, foto album van de eerste weken van het kitten. De overschrijving in Brussel van het Chipnummer wordt nadien rechtstreeks naar de nieuwe eigenaar toegestuurd. Het in orde brengen van al deze documenten (hier het invullen van de chipformulieren)

10 Reeds op jonge leeftijd laten we de kleine persjes gewennen aan water en een badje nemen, en vooral de haardroger.

11 De kittens worden dagelijks gekamd, zo wennen ze aan het harkje.

12 De kittens gaan tweemaal op bezoek bij dierenarts, dit om aan de wagen en de dierenartsenpraktijk te wennen. Cattery Vlokske is onder contract bij Dierenarts Van Dessel uit Lier

13 In de dierenspeciaalzaak op bezoek en bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen, hier op gebied van het kattenzand. Kijken welke krabpalen het best aan mijn Vlokskes eigenaars aanbevolen worden.

14 De kattenapotheek. Als fokker moet je onmiddellijk kunnen ingrijpen bij de minste verkoudheid, diaree, ontstoken oogjes etc. De kittens moeten voldoende ontwormd worden, en zo ook de volwassen poezen. Het kittenpakket. Bevat de nodige voeding voor enkele weken, speeltjes, harkje, accessoires van ‘t moment en natuurlijk een kittengids.

15 Papa Pedro met zijn kittens


Download ppt "Lekker genieten in onze living Groepsfoto in onze keuken."

Verwante presentaties


Ads door Google