De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zagen van metalen Deze animatie is ontworpen door Inno van Dijk uit Zevenaar Als deze groene toetsen in beeld komen gebruik je…… …….deze toetsen op je.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zagen van metalen Deze animatie is ontworpen door Inno van Dijk uit Zevenaar Als deze groene toetsen in beeld komen gebruik je…… …….deze toetsen op je."— Transcript van de presentatie:

1

2 Zagen van metalen

3 Deze animatie is ontworpen door Inno van Dijk uit Zevenaar Als deze groene toetsen in beeld komen gebruik je…… …….deze toetsen op je toetsenbord. Verder gebruik je alléén de linkermuistoets om ergens op te klikken. Bijvoorbeeld: VERDER of MAAK EEN KEUZE Ga je gang VERDER Uitleg gebruik animatie.

4 Voor het zagen van metaal heb je een speciale zaag nodig. Meestal zijn deze zagen voorzien van kleine tanding. Deze tanding wordt aangegeven in het aantal tanden per 25 mm. 25 mm Grof zaagblad met 16 tanden per 25 mm Fijn zaagblad met 32 tanden per 25 mm Zagen van metalen Rechts boven een grof getand zaagblad voor dik materiaal Daaronder een fijngetand zaagblad voor dun materiaal.

5 Zagen van metalen Op de foto een zaagblad met 24 tanden per 25 mm. Deze zaag zit dus tussen grof en fijn in. Op het zaagblad staat een pijl. Deze pijl geeft de richting aan hoe het zaagblad in de zaagbeugel moet worden geplaatst. De pijl moet tijdens het zagen van je af zijn gericht.

6 Zagen van metalen In de film op de volgende dia een demonstratie hoe je moet zagen. Let bij het zagen op: -Dat de tanden goed staan gericht -De zaag niet te grof of te fijn is -Zaag rustig, snel zagen heeft geen enkele zin -Gebruik het hele zaagblad -Houd de zaagbeugel recht

7 Zagen van metalen Klik op deze link.deze link In dit filmpje wordt uitgelegd hoe zagen werkt. Na deze film ga je weer verder met deze animatie.

8 Maak een keuze en klik met de linkermuisknop op één van de mogelijkheden: Alles opnieuw Stoppen Je weet nu dat: Er grove en fijne zaagbladen zijn Een fijn zaagblad voor dun materiaal is Een grof zaagblad voor dik materiaal is De tanden naar voren moeten staan (van je af) Je de hele zaag moet gebruiken Je rustig moet zagen Zagen van metalen

9 Deze animatie is gemaakt door I J TH M van Dijk Einde van deze animatie. Ga nu weer verder met je boek. Zagen van metalen


Download ppt "Zagen van metalen Deze animatie is ontworpen door Inno van Dijk uit Zevenaar Als deze groene toetsen in beeld komen gebruik je…… …….deze toetsen op je."

Verwante presentaties


Ads door Google