De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ECHT DOELTREFFEND ! MUGGEN BESTRIJDEN Hoe muggen bestrijden op een natuurlijke manier zonder gebruik van pesticiden? (Heel nuttig)

Verwante presentaties


Presentatie over: "ECHT DOELTREFFEND ! MUGGEN BESTRIJDEN Hoe muggen bestrijden op een natuurlijke manier zonder gebruik van pesticiden? (Heel nuttig)"— Transcript van de presentatie:

1 ECHT DOELTREFFEND ! MUGGEN BESTRIJDEN Hoe muggen bestrijden op een natuurlijke manier zonder gebruik van pesticiden? (Heel nuttig)

2 Hoe kan men zich blijvend ontdoen van muggen? Hier een ecologisch verantwoorde en eenvoudige manier om muggen te vangen en te vernietigen. Hiervoor heb je nodig: - 20 cl water, - 50 gram bruine suiker (cassonade), - 1 gram gist (natuurlijke bakkersgist) gemakkelijk te vinden in praktische elke supermarkt, - een plastieken 2 liter fles Dat is alles !

3 Hier in opeenvolgende stappen wat je precies moet doen. Stap 1: snij de fles in twee delen

4 Stap 2: verwarm het water en laat er de suiker in smelten. Laat het mengsel afkoelen en giet het in het onderste deel van de fles.

5 Stap 3: Voeg er de gist bij. Niet nodig te roeren.

6 Stap 4: zet het bovenste deel van de fles als trechter op het onderste gedeelte Stap 5: wikkel alles in zwart papier en zet het toestel in de hoek van de kamer

7 Na een paar weken vind je een grote hoeveelheid dode muggen in deze zelfgemaakte muggenval.

8 4 De muggen, aangetrokken door het gas afkomstig van de gisting van de suiker en de gist, zijn gevangen in de fles 4 Buiten de sanering van individuele huizen, kan deze ecologische methode ook toegepast worden in openbare loken, crèches, scholen, burelen, hospitalen, rusthuizen, enz. 4 Deze methode is ook doeltreffend tegen ingeweken tropische muggensoorten…

9 OORLOG AAN DE MUGGEN !!! VOLLEDIG, EFFICIËNT EN ZONDER PESTICIDE !

10 ZEND DOOR AAN UW CONTACTEN Aanpassing pps.: 10-07-2011


Download ppt "ECHT DOELTREFFEND ! MUGGEN BESTRIJDEN Hoe muggen bestrijden op een natuurlijke manier zonder gebruik van pesticiden? (Heel nuttig)"

Verwante presentaties


Ads door Google