De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Waar waren we gebleven? Ja, juist, vóór Nieuwjaar toen de “winter” begon. Een stukje van de studio’s tot niveau 3.Betonplaat is gegoten en de muren van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Waar waren we gebleven? Ja, juist, vóór Nieuwjaar toen de “winter” begon. Een stukje van de studio’s tot niveau 3.Betonplaat is gegoten en de muren van."— Transcript van de presentatie:

1 Waar waren we gebleven? Ja, juist, vóór Nieuwjaar toen de “winter” begon. Een stukje van de studio’s tot niveau 3.Betonplaat is gegoten en de muren van de burelen krijgen vorm. Eind november 2013.

2 De opbouw van de burelen met op de achtergrond nog een stukje van de studio’s. Links onder de toezichtput waar ook de grachten worden op aangesloten.

3 De waterkering wordt zeer zorgvuldig tegen de binnenmuur en de vloerplaat gelijmd. Aanzet van de zo noodzakelijke isolatie, dan kan de verwarming sneller uitgezet worden. 

4 Ondertussen minutieuze opvolging van onze architecten en de werfleiders.

5

6 Isolatiepanelen worden zorgvuldig aangebracht en luchtdicht verkleefd. Zou dat verplicht zijn? Of is het voor onze kouwelijke medewerkers?  Januari 2014

7 Terwijl ook de kantoren vorm krijgen,

8 Niveau’s 1, 2 en 3. Niveau’s 1, 2 en 3 rond half februari2014.

9 Het kantoorgebouw met isolatie en gevelsteen in opbouw.

10 En zelfs naar binnen toe wordt gebouwd. 20/02/2014

11 Hier worden de prefab-trappen minutieus op hun plaats gezet.

12 Verdorie, hij past niet! En nu? …Censuur

13 De zeer speciale, kleurrijke gevelsteen wordt reeds opgetrokken zowel voor de studio’s als voor de burelen. Januari 2014

14 Dezelfde muren maar opgevoegd.

15 Ramen en deuren werden deze week ingezet !!!

16 Ook de dakisolatie en regenscherm in EPDM worden reeds aangebracht. Juist op tijd vóóraleer het begint te miezeren. 12 maart 2014.

17 Terwijl de elektrische en sanitaire installatie’s ingeslepen zijn. De plakker kan maandag beginnen

18 Ook in het kantoorgebouw is de aanleg van de elektrische installatie begonnen. Reeds ongeveer 20.000 m databekabeling.

19 Volgende keer, waarschijnlijk eind juni 2014, als de studio’s instap-klaar zijn. Groetjes van mij.


Download ppt "Waar waren we gebleven? Ja, juist, vóór Nieuwjaar toen de “winter” begon. Een stukje van de studio’s tot niveau 3.Betonplaat is gegoten en de muren van."

Verwante presentaties


Ads door Google